Mám rada nátierky, dajú sa pripraviť do zásoby a jedna z mojich obľúbených je aj táto. Posúďte sami.
3-4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno, speníme na oleji /najprv cibuľu až potom cesnkak, aby nezhorkol/, pridáme rozdrobené droždie a opražíme doružova.
- 2
Potom zmes osolíme, okoreníme, pridáme horčicu, rozšľahané vajcia a miešame kým nestuhnú.
- 3
Nakoniec nátierku ochutíme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s bagetkou, alebo s chlebom. Výborná je teplá, ale ak zostane aj zastudena.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ahoj