Dip s medvedím cesnakom

afataga - fotkaafataga, 21. apríla 2013
Dip s medvedím cesnakom
Foto: afataga

Jedna milá osôbka mi poslala krabicu medvedieho cesnaku, tak vymýšlam ako ho čo najviac spotrebovať čerstvý, mrazený už nie je ono.

5 minút
príprava

Suroviny

1 téglik
20 lístkov
podľa chuti
1 ks
štipka




Postup

  1. 1

    Do misky som dala všetky suroviny a pomiešala. Dobré je nechať ho v chladničke aspon 1 hod. pred podávaním. Použitie: k jedlu miesto tatarky, na šalát ako dresing, do bagety a pod.

    Dip s medvedím cesnakom - obrázok 1

Diskusia k receptu

dajanca
minulý týždeň som mala podobný problém- čo s ním kým je čerstvý... vynašla si sa... uložila som si tvoj recept, určite sa ešte bude hodiť :-)
elixir
Mňam, mám rada dipy, ale prosím si menej chilli... Viem, viem, také nerobíš, mám si pripraviť sama :)
angast
KONVALINKY VON ZO ZEME !!!!!!
Chudáci upíri už všetci pokapali a tu sa stále cesnakuje.
mijaita
A k tomu slunečnicová, tmavý chlebík. Kde jsou ty časy, kdy jsem měla tolik medvědího česneku. Tohle je veliké žraso ! :-)
tiginko
bravóó! Ubijeme všetkých neprajníkov medvedím cesnakom!
angast
a kto bude chytať myše keď vyhubíte všetkých upírov a netopierov ?
Už mi aj monitor smrdí od cesnaku od toľkých cesnakových receptov.
ancicka
@afataga ,medvedí cesnak má veľa ľudí rado,nedaj si pokaziť chuť jedným b....m,ktorý ho nemá rád.
angast
Vasilisa Premúdra sa ozvala , ale ja sa s toho nepotento.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia