Foto: afataga
Máme radi trochu pikantné
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
70 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájanú cibuľu som orestovala na masti, pridala som mäso nakrájané na kocky a nechala som ho zatiahnúť
-
2
Osolila som, pridala som nadrvené chilli, lečo a korenie, premiešala som
-
3
Pridala som feferónky prekrojené na polovice aj so semienkami, pomiešala som
-
4
Pridala som paradajkové pyré /alebo polovičné množstvo pretlaku / , čierne pivo a oregáno
-
5
Pomiešala som a nechala pomaly dusiť, kým bolo mäso hotové, trvalo to asi 70 min., jedli sme s chlebom
Nerada by som bola,aby sme vzbĺkli pri obede.....Ináč recept sa mi páči.
@elixir , @marianna76 , @babkamt , @margaretka28 jasne ze mieru ostrosti, resp. dietnosti si mozete urcit podla svojich zazivacich organov
@angast obstaraj si lepsie vystupne potrubie, tie cinske stoja za..., nas stipalo iba raz
@tatranka si ma rozosmiala, treba pristavit hasiaci pristroj :-)
@tiginko to ma fakt nenapadlo, este ze ta mam :-)
@lusinkaB co to mas za diablikov? daj iba 13 :-)
@mariamka taky kurz aj volaco stoji, daj tam radsej cele prasa :-)
@concord da sa aj pliecko aj krkovicka
@izabella929 dakujem, ak to budes robit, daj aspon trochu chilli, bez toho to asi nebude ono, aspon ja si to neviem predstavit
@ancicka ze prajem dobru chut
@vierutt nezabudni kupit cierne, so svetlym to nie je ono a feferonov daj podla seba, ja som sem napisala, ako som robila ja, kazdy pozna svoje moznosti :-)
@jujoska maso pouzi ake mate radi, ja mam rada krkovicku pecenu alebo grilovanu, dusenu moc nie
@valeri nie len vyzera :-) skus z mensieho mnozstva ak sa ti chce
www.vasepivo.sk/zbozi/koncentraty/-brewferm/beer-kits-O...
Belgické domáce pivo.