Cuketa sa dá jesť aj na sladko.
30
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 160-170 °C
na 160-170 °C
Suroviny
| 4 ks |
|
| 250 g |
|
| 1,5 dl |
|
| 400 g nastrúhaná jemně |
|
| 400 g |
|
| 1 čl |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
|
|
|
| alebo iná poleva: | |
| 7 dl |
|
| 2 ks ,malé |
|
| 200 g |
|
| 2 ks |
|
Postup
-
1
Vajcia vyšľaháme s cukrom,
-
2
...Pridáme postupne olej a vyšľaháme.
-
3
Cuketu postruháme na jemno,
-
4
...a pridáme k vyšľahaným vajcom,vanilkový cukor a škoricu,zamiešame.
-
5
Potom pridáme múku s práškom do pečiva,premiešame,
-
6
a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.Upečieme.Na upečený dáme polevu.Ja som dala čokoládu,lebo som mala zvyšenú s predchadzajúceho pečenia,ale môžte uvariť polevu zo šumienky.Kto chce môže iba pocukrovať,aj tak je výborny.









ludmila 64vyskušaj a daj vedieť ako chutil,určite budeš spokojná.