Čučoriedková bublanina

redakciaRedakcia, recept pridal: 14. júla 2009 19:24Ďalšie jeho recepty

Suroviny

45
minút
na 175 °C

Postup prípravy receptu

1

Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme olej, múku, prášok do pečiva a do peny vyšľahané bielky.

2

Masu nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Navrch poukladáme umyté a odkvapkané ovocie a pečieme asi 45 minút pri teplote 175oC.

3

Po upečení bublaninu posypeme cukrom, necháme vychladnúť a podávame.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.

Šéfkuchár Jaroslav Žídek: Teším sa, keď mi uvarí manželka
Získal 3x ocenenie Gurmán Award – kuchár roka, je majiteľom a zároveň šéfkuchárom reštaurácie Albrecht, môžete ho vidieť na obrazovke a vydal už tri kuchárske knihy – Jaroslav Žídek.

Jablková pita
Syn sa chystal striekať chardonnay v hone Ingle. Musel som sa poponáhľať. V strede hektárovej vinice pri kamenici rastie statná letná jabloň. Má veľké tvrdé plody s ružovými škvrnkami.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.


TOPlist