Čučoriedková bublanina

redakciaRedakcia, Bratislava, recept pridal: 14. júla 2009 19:24Ďalšie jeho recepty

Suroviny

45
minút
na 175 °C

Postup prípravy receptu

Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme olej, múku, prášok do pečiva a do peny vyšľahané bielky.

Masu nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Navrch poukladáme umyté a odkvapkané ovocie a pečieme asi 45 minút pri teplote 175oC.

Po upečení bublaninu posypeme cukrom, necháme vychladnúť a podávame.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

9 komentárov k receptuMožnosť mazania komentárov autorom receptu bola zrušená na základe diskusie s používateľmi. Nech nie je diskusia na Vareche o cenzúre názorov, ktoré sa nám nepáčia, ale o receptoch, varení a jedení. Každému chutí niečo iné, koľko ľudí toľko chutí. Tak sa nehádajme, a radšej vylepšujme recepty.
  • silvi, 19. júla 2013 o 20:57
    recept starý jak alma meter ale konzistencia nahovno


  • silvi, 19. júla 2013 o 20:57
    pardon, jak hovno. Mixer mi zapieklo


  • radost, 19. júla 2013 o 21:00
    @silvi
    asi preto-že chýba tekutina-mlieko..


  • silvi, 19. júla 2013 o 21:19
    no, to teraz už hovno z toho, capla som to psovi. Poslednýkrát varím podľa receptu čo dala redakcia. Aj ja tu dám také recepty čo budete preklínať


  • silvi, 19. júla 2013 o 21:26
    a chutí to ako slonie žrádlo kto by nevedel


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 4 komentárov)
  • silvi, 19. júla 2013 o 21:33
    mohli by ste mi laskavo doporucit nejaky recept na cucoriedkovy kolac?
    mam ich nazbierane a co teraz s nimi?


  • silvi, 19. júla 2013 o 21:35
    snáď ich nedám psovi


  • ribizli, 11. októbra 2013 o 17:20
    @silvi ...to je teda inteligencia, takto sa vyjadrovať


  • marianne, 11. októbra 2013 o 17:25
    @silvi skus tento:
    » varecha.pravda.sk/recepty/kysnuty-cucoriedkovy-kolac-foto...

    dufam,ze nedopadne ako ten prvy:-))))



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc v Turecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Archaa o Turecku.

Veľká noc v Indii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. O Indii píše Methi.

Veľká noc v Austrálii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes od Palokuchki.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 16/2014: Veľkonočná hostina Veľkonočná hostina
Časopis Varecha vo štvrtok 17. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist