Čučoriedková bublanina

redakciaRedakcia, recept pridal: 14. júla 2009 19:24Ďalšie jeho recepty

Suroviny

45
minút
na 175 °C

Postup prípravy receptu

Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme olej, múku, prášok do pečiva a do peny vyšľahané bielky.

Masu nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Navrch poukladáme umyté a odkvapkané ovocie a pečieme asi 45 minút pri teplote 175oC.

Po upečení bublaninu posypeme cukrom, necháme vychladnúť a podávame.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

9 komentárov k receptuMožnosť mazania komentárov autorom receptu bola zrušená na základe diskusie s používateľmi. Nech nie je diskusia na Vareche o cenzúre názorov, ktoré sa nám nepáčia, ale o receptoch, varení a jedení. Každému chutí niečo iné, koľko ľudí toľko chutí. Tak sa nehádajme, a radšej vylepšujme recepty.
  • silvi, 19. júla 2013 o 20:57
    recept starý jak alma meter ale konzistencia nahovno


  • silvi, 19. júla 2013 o 20:57
    pardon, jak hovno. Mixer mi zapieklo


  • radost, 19. júla 2013 o 21:00
    @silvi
    asi preto-že chýba tekutina-mlieko..


  • silvi, 19. júla 2013 o 21:19
    no, to teraz už hovno z toho, capla som to psovi. Poslednýkrát varím podľa receptu čo dala redakcia. Aj ja tu dám také recepty čo budete preklínať


  • silvi, 19. júla 2013 o 21:26
    a chutí to ako slonie žrádlo kto by nevedel


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 4 komentárov)
  • silvi, 19. júla 2013 o 21:33
    mohli by ste mi laskavo doporucit nejaky recept na cucoriedkovy kolac?
    mam ich nazbierane a co teraz s nimi?


  • silvi, 19. júla 2013 o 21:35
    snáď ich nedám psovi


  • ribizli, 11. októbra 2013 o 17:20
    @silvi ...to je teda inteligencia, takto sa vyjadrovať


  • marianne, 11. októbra 2013 o 17:25
    @silvi skus tento:
    » varecha.pravda.sk/recepty/kysnuty-cucoriedkovy-kolac-foto...

    dufam,ze nedopadne ako ten prvy:-))))



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Slovak Food Festival 2014
Od 22. do 25. mája 2014 najväčší food festival na Slovensku už po piaty raz na Bratislavskom hrade.

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist