Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s. © 2009 - 2024.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Vyrobené na Slovensku
Potesila si ma Evicka.Srdecne ti dakujem.
Torta je naozaj chutna.Dakujem ti.
Mile od teba.Dakujem pekne.
Mas pravdu.Krem je ok.Keby sme ho zamrazili urcite by bola z neho vyborna cokoladova zmrzlina.Dakujem ti pekne.
Ties som uz zunoval tie premastene plnky,chcel som zmenu.Tortu som robil vcera,ale dnes je najlepsia.Krem stuhol a chute sa prepojili.Srdecna vdaka.
máš môj hlas..naklonovať..naklonovať..!!
i ja chcem jeden klon..bo u nás doma musím sama..nenechaj ma -LACKO samú v tom..!!
ja ťa mám veľmi rada..bo varíš..pečieš..a nie si tam-kde sa háda..
pestuj si to svoje DOBRO..
mnohým z nás tá tvoja láskavosť a šikovnosť chýba..
5*
Velmi pekne ti dakujem.
Tvoje rymy nemaju páru na celom svete.Potesili ma ako vzdy.Dakujem ti krasne mila @radost .
Nie ,mily priatelu neotvaram si cukraren.Tych zopar rokov ! ? !co ma deli od dochodku by som mal zostat pri svojom remesle.Spravil si mi radost.Dakujem ti.
Krem je naozaj dobry.Nechcem sa tu vychvalovat,ale mi to potvrdili aj moji spolubyvajuci.A tieto smotanove resp.parizske kremy maju urcite svoje caro.Som rad,ze sa ti torta paci.Velka vdaka.
Dakujem ti pekne Izabelka.
Mas absolutnu pravdu.@radost je zena s velkym Ž.Velakrat ked mi je ,,pod psa"jej mile komentare ma potesia a povzbudia.Dakujem ti za pekny komentar a mimoriadne ocenenia ktore si iste ani nezasluzim.Tiez ti zelam vsetko dobre a posielam pozdrav z nl.
Mal som ju pred sebou salinka zlata.Este jeden kusok ostal pre Jana,ale ma aj tak tesi,ze chlapcom chutilo.Velmi krasne ti dakujem.
Tesi ma ze sa ti torta paci.Dakujem ti.
Dlho som rozmyslal ci tam nainstalovat ten smetafix a ci nie.Bal som sa fiaska.Mas iste pravdu tolka cokolada by mala istit sudrznost toho kremu.Dakujem ti pekne.
Ano krem som prevaril a stal minimalne 12h v chladnicke.Dakujem za dobre rady tebe aj ostatnym,kedze s parizskym kremom mam habe skusenosti.Srdecne ti dakujem.
Biela poleva je z bielej cokolady milka a slnecnicoveho
oleja.
Rado sa stalo.Este napisem ze som ju robil v parnom kupeli.Cokoladu som po stuhnuti narezal horucim nozom po celom obvode torty.Vidiet to aj pri obrazku 2.Noz som si neustale namocil do horucej vody aby bol horuci.Ja ti dakujem.
5*
Dakujem ti pekne.
Dakujem ti za pekny komentik a srdecne ta pozdravujem.
Nech sa ti paci.Nemusis ani vazit.Podla tohto navodu si zredukujes pomer surovin aj k piatim vajciam.Prepac na tablete sa mi zle pridavaju recepty.Dakujem ti pekne.
Velmi mile od teba.Dakujem ti pekne.
Velmi mile od teba.Dakujem ti pekne.
Horevyssie som ta ,,prekrstil". Sorry.
Srdecna vdaka Evicka.
Som rad,ze sa ti torta paci.Velka vdaka.
Dakujem ti pekne priatelu.
Potesilo ma,ze sa ti torta paci.Srdecne ti dakujem.
Nie nadarmo sa hovorí, že v jednocuchosti je krása, Tvoja torta to potvrdzuje. Už je v mojej KK
Dakujem ti pekne .
Velmi pekne ti dakujem.
Samozrejme sa mozes spytat mila Janka na hoci co,rad ti odpoviem.Poleva na vrchu torty je biela cokolada Milka (200 g ) rozpustena nad parou.Torta bola chutna naozaj.Srdecne ti dakujem a pekne ta pozdravujem.