Vymazaný recept

mesiar50 - fotkamesiar50, 17. júna 2015

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu

eviana
Krásna tortička, priam čarová, nežne zdobená, ľahučká ako pierko... Lacko, opäť boduješ, tlieskam a celé hviezdne nebo varechové posielam ;)
babkamt
Znovu nám dokazuješ, že si chlap do voza aj do koča. Vieš výborne navariť, napiecť. Mali by ťa naklonovať:-)
slavnicanka
Torta musí byť výborná,tiež robievam tento krém a je to jeden z najlepších aký poznám.Ja osobne nepoznám chlapa,ktorý by piekol torty-gratulujem.
srnkas
Prekrasna torta. Krasne minimalne ozdobena. Urcite takto pripravim krem, nemam rada maslove plnky, a toto sa mi velmi paci.
mesiar50
@slavnicanka
Mas pravdu.Krem je ok.Keby sme ho zamrazili urcite by bola z neho vyborna cokoladova zmrzlina.Dakujem ti pekne.
mesiar50
@srnkas
Ties som uz zunoval tie premastene plnky,chcel som zmenu.Tortu som robil vcera,ale dnes je najlepsia.Krem stuhol a chute sa prepojili.Srdecna vdaka.
1x zlb
radost
@babkamt
máš môj hlas..naklonovať..naklonovať..!!
i ja chcem jeden klon..bo u nás doma musím sama..nenechaj ma -LACKO samú v tom..!!
ja ťa mám veľmi rada..bo varíš..pečieš..a nie si tam-kde sa háda..
pestuj si to svoje DOBRO..
mnohým z nás tá tvoja láskavosť a šikovnosť chýba..
kukulienka71
@mesiar50 , ten krém je výborný, nešetril si ním, pekne rovnako hrubo, ako je cesto:-) Ja nemám rada suché torty, iste by mi tvoja chutila. Aj si ju pekne, jemne vyzdobil.
mesiar50
@tassiedevil
Nie ,mily priatelu neotvaram si cukraren.Tych zopar rokov ! ? !co ma deli od dochodku by som mal zostat pri svojom remesle.Spravil si mi radost.Dakujem ti.
mesiar50
@kukulienka71
Krem je naozaj dobry.Nechcem sa tu vychvalovat,ale mi to potvrdili aj moji spolubyvajuci.A tieto smotanove resp.parizske kremy maju urcite svoje caro.Som rad,ze sa ti torta paci.Velka vdaka.
violetacamorova
Súhlasím s našou milou varecháčkou radosť ale ona je sama tiež milým a príjemným človiečikom na vareche. Aj keď ty Laci si skvelý mäsiar a ešte skvelejší kuchtík. Posielam ti rád zlatej varešky. Ten krém je obľúbený aj u nás. Nech sa ti darí.
mesiar50
@violetacamorova
Mas absolutnu pravdu.@radost je zena s velkym Ž.Velakrat ked mi je ,,pod psa"jej mile komentare ma potesia a povzbudia.Dakujem ti za pekny komentar a mimoriadne ocenenia ktore si iste ani nezasluzim.Tiez ti zelam vsetko dobre a posielam pozdrav z nl.
mesiar50
@salinka
Mal som ju pred sebou salinka zlata.Este jeden kusok ostal pre Jana,ale ma aj tak tesi,ze chlapcom chutilo.Velmi krasne ti dakujem.
mesiar50
@angiek
Dlho som rozmyslal ci tam nainstalovat ten smetafix a ci nie.Bal som sa fiaska.Mas iste pravdu tolka cokolada by mala istit sudrznost toho kremu.Dakujem ti pekne.
1x angiek
jozka2
Chutny kolacik s parizskym kremom si napiekol.Ak si smotanu prevaril a nechal v chladnicke do druheho dna tak ako pises v recepte,nemusis davat smetafix krasne ti to bude drzat,robim takto a nikdy sa nepokazilo plnka je tuha a krasne drzi a ani netreba dlho slahat,lebo sa zrazi.
mesiar50
@jozka2
Ano krem som prevaril a stal minimalne 12h v chladnicke.Dakujem za dobre rady tebe aj ostatnym,kedze s parizskym kremom mam habe skusenosti.Srdecne ti dakujem.
mesiar50
@methi
Rado sa stalo.Este napisem ze som ju robil v parnom kupeli.Cokoladu som po stuhnuti narezal horucim nozom po celom obvode torty.Vidiet to aj pri obrazku 2.Noz som si neustale namocil do horucej vody aby bol horuci.Ja ti dakujem.
pusta
úžasná torta, veľmi chutná a lahodná
5*
sovka62
Skladám pred tebou klobúk! Torta je dokonalá, od surovín po finálnu úpravu. Cítim na jazyku jej chuť, zatiaľ virtuálne, ale určite ju spravím čo najskôr, aby sme mali aj reálny zážitok.
zifi
Pekna torticka. Nemohol by niekto uviest recept na to tortove cesto z 5 vajec? (co som nasiel je na 7-8, alebo 4, alebo dokonca z 3 :-)
alex37
krásna tortička Lacko, veru, zase si sa pekne ukázal :-) chvááálim tvoje cukrárske umenie ;-)
jujoska
vyzera fakt uzasne, ta zvlnena cokoladova hladina je velmi efektna, super
mesiar50
@zifi
Nech sa ti paci.Nemusis ani vazit.Podla tohto navodu si zredukujes pomer surovin aj k piatim vajciam.Prepac na tablete sa mi zle pridavaju recepty.Dakujem ti pekne.



valeri
@mesiar50

Nie nadarmo sa hovorí, že v jednocuchosti je krása, Tvoja torta to potvrdzuje. Už je v mojej KK
klaudia968
@mesiar50 si fakt šikovný chlap, potvrdzujú to tvoje recepty, slané aj sladké, aj táto torta sa ti podarila, klobúk dolu.
janger
Lacko, jednoducha, ale krasna a iste lahodna torta :-). A ak sa smiem spytat, ta poleva na vrchu, to je aka? Nejaka hotova, alebo si tiez robil? Najprv som myslela, ze je to slahacka, ale vidim v surovinach, ze nie.
mesiar50
@janger
Samozrejme sa mozes spytat mila Janka na hoci co,rad ti odpoviem.Poleva na vrchu torty je biela cokolada Milka (200 g ) rozpustena nad parou.Torta bola chutna naozaj.Srdecne ti dakujem a pekne ta pozdravujem.
janger
Laci, @mesiar , dakujem za odpoved. Bielu cokoladu mam moc rada. Cim je torta cokoladovejsia, tym je lepsia :-)...Mockrat pozdravujem...



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia