Čínske rezance
Čínske rezance s kuracím mäsom a so zeleninou
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
20 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Mäso nakrájame na väčšie kocky, v mise zmiešame sójovú omáčku s rybacou omáčkou, korením piatich vôní a mäso do marinády naložíme. Mrkvu nakrájame na tenké plátky
a cibuľu na mesiačiky.
- Vodu na rezance zľahka osolíme
a dáme variť. Vo vriacej vode na 15 sekúnd sparíme brokolicu rozobratú na malé ružičky, vyberieme ju a v rovnakej vode uvaríme rezance.
- Na rozpálenom oleji vo woku sprudka opečieme mäso, pridáme mrkvu, cibuľu,
brokolicu a nakoniec nakrájané papriky
a plátky cesnaku. Spoločne restujeme asi 3 minúty, primiešame uvarené rezance a po chvíli pridáme sezamové semienka a nakrájanú vňať.
|