Cícerová polievka

Cícerová polievka
Foto: michsamant

Autor receptu

Erika Matonoková, Prešov

Fotografiu polievky dodala používateľka Varechy @michsamant, ktorá recept s úspechom vyskúšala. Ďakujeme!


Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
50
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cícer s prelisovaným cesnakom uvaríme domäkka.

2

Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, zaprášime múkou a zalejeme vývarom z cíceru.

3

Nakoniec pridáme uvarený cícer, polievku ochutíme korením a podávame ju posypanú petržlenovou vňaťou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • michsamant, 8. mája 2010 o 10:05
    Jednoducha dobra polievocka, dobra pre deti. Dakujem za recept.


  • michsamant, 9. mája 2010 o 10:49
    V bode dva osolime :)


  • calawen, 8. februára 2011 o 08:57
    ja soľ pridávam už pri namáčaní cíceru...


  • milot, 2. marca 2011 o 18:29
    aby sa strukoviny nevarili dlho nedavame k nim sol, dame cesnak, aby nenafukovali, solime az ked su uvarene, aj to nie velmi, lepsie je po dovareni nastruhat 1alebo 2 struciky cesnaku. je to zdravsie a funguje to, ja to tak varim uz roky.


  • klekipetra, 19. februára 2012 o 06:54
    Neuškodí bobkový list - chuť, nafukovanie, ani "štipka" mletej (!) rasce.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist