Cícerová polievka

Cícerová polievka
Foto: michsamant

Autor receptu

Erika Matonoková, Prešov

Fotografiu polievky dodala používateľka Varechy @michsamant, ktorá recept s úspechom vyskúšala. Ďakujeme!


Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
50
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cícer s prelisovaným cesnakom uvaríme domäkka.

2

Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, zaprášime múkou a zalejeme vývarom z cíceru.

3

Nakoniec pridáme uvarený cícer, polievku ochutíme korením a podávame ju posypanú petržlenovou vňaťou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • michsamant, 8. mája 2010 o 10:05
    Jednoducha dobra polievocka, dobra pre deti. Dakujem za recept.


  • michsamant, 9. mája 2010 o 10:49
    V bode dva osolime :)


  • calawen, 8. februára 2011 o 08:57
    ja soľ pridávam už pri namáčaní cíceru...


  • milot, 2. marca 2011 o 18:29
    aby sa strukoviny nevarili dlho nedavame k nim sol, dame cesnak, aby nenafukovali, solime az ked su uvarene, aj to nie velmi, lepsie je po dovareni nastruhat 1alebo 2 struciky cesnaku. je to zdravsie a funguje to, ja to tak varim uz roky.


  • klekipetra, 19. februára 2012 o 06:54
    Neuškodí bobkový list - chuť, nafukovanie, ani "štipka" mletej (!) rasce.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist