Cícerová polievka

Cícerová polievka
Foto: michsamant

Autor receptu

Erika Matonoková, Prešov

Fotografiu polievky dodala používateľka Varechy @michsamant, ktorá recept s úspechom vyskúšala. Ďakujeme!


Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
50
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cícer s prelisovaným cesnakom uvaríme domäkka.

2

Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, zaprášime múkou a zalejeme vývarom z cíceru.

3

Nakoniec pridáme uvarený cícer, polievku ochutíme korením a podávame ju posypanú petržlenovou vňaťou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • michsamant, 8. mája 2010 o 10:05
    Jednoducha dobra polievocka, dobra pre deti. Dakujem za recept.


  • michsamant, 9. mája 2010 o 10:49
    V bode dva osolime :)


  • calawen, 8. februára 2011 o 08:57
    ja soľ pridávam už pri namáčaní cíceru...


  • milot, 2. marca 2011 o 18:29
    aby sa strukoviny nevarili dlho nedavame k nim sol, dame cesnak, aby nenafukovali, solime az ked su uvarene, aj to nie velmi, lepsie je po dovareni nastruhat 1alebo 2 struciky cesnaku. je to zdravsie a funguje to, ja to tak varim uz roky.


  • klekipetra, 19. februára 2012 o 06:54
    Neuškodí bobkový list - chuť, nafukovanie, ani "štipka" mletej (!) rasce.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovinská kuchyňa: Malá krajina s veľkými možnosťami
Krajina podobná tej našej – slovenskej, ešte i jej názov si s tou našou často pletú. Reč je Slovinsku, kde žije naša Varecháčka Marijanna.

Varné dosky: Elektrina verzus plyn
Ako vybrať energeticky úspornú varnú dosku a zároveň takú, aby sa nám na nej čo najlepšie varilo?

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist