Chermoula

2010 - bez fotky2010, 17. mája 2012
Chermoula
Foto: 2010

Jednoducha marocka omacka, marinada ma vela variacii, k rybam aj k masu.

Suroviny

zvazok
4 struciky
2 lyzice
1 lyzica
1 lyzicka
1/2lyzicky
zopar
2-3 lyzice
1 citron




Postup

  1. 1

    Klasicky sa vsetko poseka na male kusky a zmiesa , ja som do dal do mixera a rychlo premixoval na hrubo.

  2. 2

    Taky jednoduchy priklad pouzitia. Sardinky nafiletujeme na motylika ( nechame ich spojene ), vnutro stedro natrieme chermoulou

    Chermoula - obrázok 2
  3. 3

    a polozime nan druhy filet zo sardinky ( ako sandwich ) nechame v ladnicke marinovat 15-30 minut.

    Chermoula - obrázok 3
  4. 4

    Vyberieme , pomucime a dame oprazit na rozpalenom oleji. servirujeme s kuskusovym salatom.

    Chermoula - obrázok 4

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia