Foto: marianne
Robievame väčšinou na chlalupe.Na vareche je už v rôzných obmenách,táto je obľúbená u nás..Možete variovať podľa svojích chutí,len s vajíčkom alebo syrom ak nemáte Zobraziť celý popisRobievame väčšinou na chlalupe.Na vareche je už v rôzných obmenách,táto je obľúbená u nás..Možete variovať podľa svojích chutí,len s vajíčkom alebo syrom ak nemáte radi paštétu....
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z krajca chleba opatrne vyrezeme striedku tak,aby sme ju neporusili,budeme ju este potrebovat.
-
2
Na rozpaleny olej dame okraj chlebika z ktoreho sme opatrne odstranili stred.Opecieme par minut.
-
3
Do okraja chlebika rozklepneme cele vajicko,mozme mierne posolit.
-
4
Na vykrojenu striedku natrieme pastetu..
-
5
..a natretou striedkou vtlacime spat do okraja chlebika na vajicko.Mala som male krajicky chleba,trosku mi to vytieklo,vhodnejsie su vacsie krajce...
-
6
..opecieme z oboch stran
-
7
...potrieme cesnakom z oboch stran a pociakame kecupom.Oblozime zeleninou. V zime k tomu pasuje horuci caj s rumom:-)...
Diskusia k receptu