Cestoviny so zeleninou

dadesaDadesa, 32 ročná žena, Košice, recept pridala: 5. marca 2010 11:27Ďalšie jej recepty

Tento recept robím rada, lebo je rýchly, jednoduchý a zasýti aj mocného chlapa ;)

Suroviny

5
minút
príprava
25
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Na oleji si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, ked už je do sklovita pridáme kúsok masla (cca čajovú lyžičku), keď sa maslo rozpustí pridáme maďarskú zmes, ktorú podusíme (necháme rozmaraziť ak je práve vybratá z mrazničky). Cca po 5 minútach pridáme šampióny, okoreníme - soľ, čierne korenie, vegetu poprípade tam môžme dať aj zo pár feferóniek ak máte radi štipľavé a nehcáme dusiť asi 15 min. Medzitým si dáme variť cestoviny do osolej vody s troškou oleja. Kto neprežije zeb mäska, odporúčam pridať trochu nastrúhanej alebo na jemno nakrájanie jemnej samály (hydinovej).

2

Nakonie do podusenej zeleninky pridáme smotamu 1 - 2 kelímky a črievkový syr. záleží už len na nás aké to chceme mať syrové ;) Ja dávam 2 smotany a 1,5 syra a časť postrúhaného syra nech sa rozpustí v omáčke. Takto pripravenú omáčku zmiešame s cestovinami a možme podávať s nastrúhaným syrom alebo ta dať ešte zapiecť.

3

Dobrú chuť ;)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • majaja71, 11. januára 2013 o 16:50
    práve rozmýšľam,čo na večeru...idem na to,vyzerá to dobre



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist