Cestoviny so zeleninou

dadesaDadesa, 32 ročná žena, Košice, recept pridala: 5. marca 2010 11:27Ďalšie jej recepty

Tento recept robím rada, lebo je rýchly, jednoduchý a zasýti aj mocného chlapa ;)

Suroviny

5
minút
príprava
25
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Na oleji si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, ked už je do sklovita pridáme kúsok masla (cca čajovú lyžičku), keď sa maslo rozpustí pridáme maďarskú zmes, ktorú podusíme (necháme rozmaraziť ak je práve vybratá z mrazničky). Cca po 5 minútach pridáme šampióny, okoreníme - soľ, čierne korenie, vegetu poprípade tam môžme dať aj zo pár feferóniek ak máte radi štipľavé a nehcáme dusiť asi 15 min. Medzitým si dáme variť cestoviny do osolej vody s troškou oleja. Kto neprežije zeb mäska, odporúčam pridať trochu nastrúhanej alebo na jemno nakrájanie jemnej samály (hydinovej).

2

Nakonie do podusenej zeleninky pridáme smotamu 1 - 2 kelímky a črievkový syr. záleží už len na nás aké to chceme mať syrové ;) Ja dávam 2 smotany a 1,5 syra a časť postrúhaného syra nech sa rozpustí v omáčke. Takto pripravenú omáčku zmiešame s cestovinami a možme podávať s nastrúhaným syrom alebo ta dať ešte zapiecť.

3

Dobrú chuť ;)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • majaja71, 11. januára 2013 o 16:50
    práve rozmýšľam,čo na večeru...idem na to,vyzerá to dobre



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist