Cestoviny so zeleninou

dadesaDadesa, recept pridal: 5. marca 2010 11:27Ďalšie jeho recepty

Tento recept robím rada, lebo je rýchly, jednoduchý a zasýti aj mocného chlapa ;)

Suroviny

5
minút
príprava
25
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Na oleji si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, ked už je do sklovita pridáme kúsok masla (cca čajovú lyžičku), keď sa maslo rozpustí pridáme maďarskú zmes, ktorú podusíme (necháme rozmaraziť ak je práve vybratá z mrazničky). Cca po 5 minútach pridáme šampióny, okoreníme - soľ, čierne korenie, vegetu poprípade tam môžme dať aj zo pár feferóniek ak máte radi štipľavé a nehcáme dusiť asi 15 min. Medzitým si dáme variť cestoviny do osolej vody s troškou oleja. Kto neprežije zeb mäska, odporúčam pridať trochu nastrúhanej alebo na jemno nakrájanie jemnej samály (hydinovej).

2

Nakonie do podusenej zeleninky pridáme smotamu 1 - 2 kelímky a črievkový syr. záleží už len na nás aké to chceme mať syrové ;) Ja dávam 2 smotany a 1,5 syra a časť postrúhaného syra nech sa rozpustí v omáčke. Takto pripravenú omáčku zmiešame s cestovinami a možme podávať s nastrúhaným syrom alebo ta dať ešte zapiecť.

3

Dobrú chuť ;)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • majaja71, 11. januára 2013 o 16:50
    práve rozmýšľam,čo na večeru...idem na to,vyzerá to dobre



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist