Cesnakový elixír - tibetský elixír mladosti

darinka55 - bez fotkydarinka55, 2. februára 2010

Je to recept starý 4-5 tisíc rokov pred našim letopočtom pochádza z Tibetu, princíp spočíva v tom, že počas určenej doby sa užíva po Zobraziť celý popisJe to recept starý 4-5 tisíc rokov pred našim letopočtom pochádza z Tibetu, princíp spočíva v tom, že počas určenej doby sa užíva po kvapkách cesnakový prípravok.

Suroviny

350 gramov
200 gramov




Postup

  1. 1

    Olúpaný cesnak sa jemne rozotrie v nádobe a zaleje sa liehom. Nádoba sa pevne uzavrie a uloží sa na 10 dní na chladné a tmavé miesto.

  2. 2

    Po uplynutí tejto doby (čiže po 10 dňoch) sa roztok precedí cez husté plátno a zvyšok sa prepasíruje.

  3. 3

    Prípravok možno začať používať o ďalšie 2 - 3 dni.

  4. 4

    Použitie:
    Užíva sa s malým množstvom mlieka denne po kvapkách:
    1.deň: ráno 1 kvapka, obed 2 kvapky, večer 3 kvapky,
    2.deň: ráno 4 kvapky, obed 5 kvapiek, večer 6 kvapiek,
    3.deň: ráno 7 kvapiek, obed 8 kvapiek, večer 9 kvapiek,
    4.deň: ráno 10 kvapiek, obed11 kvapiek, večer 12 kvapiek,
    5.deň: ráno 13 kvapiek, obed 14 kvapiek, večer 15 kvapiek,
    6.deň: ráno 15 kvapiek, obed 14 kvapiek, večer13 kvapiek,
    7.deň: ráno 12 kvapiek, obed 11 kvapiek, večer 10 kvapiek,
    8.deň: ráno 9 kvapiek, obed 8 kvapiek, večer 7 kvapiek,
    9.deň: ráno 6 kvapiek, obed 5 kvapiek, večer 4 kvapky,
    10.deň: ráno 3 kvapky, obed 2 kvapky a večer 1 kvapka,
    11.deň: ráno 15 kvapiek, obed25 kvapiek, večer25 kvapiek,
    12.deň: ráno 25 kvapiek, obed25 kvapiek, večer25 kvapiek a tak ďalej...

  5. 5

    Počnúc 12 dňom sa pokračuje denne 3 x po 25 kvapkách až do úplného spotrebovania prípravku.

  6. 6

    Účinky:
    Celkové omladzovanie organizmu a regenerácia organizmu. Zbavuje organizmus tuku a vápenatých zrazenín, rýchlo sa zlepšuje látková výmena, zvyšuje sa elastickosť ciev krvného obehu, predchádza sa tak hypertónii, infarktu, skleróze, odstraňuje sa bolesť hlavy a šumenie, osviežuje sa zrak...

  7. 7

    Upozornenie: kúra sa druhý krát odporúča opakovať najneskôr po 5rokoch!

Diskusia k receptu

sjuz
Darinka - uz somho tu našla :))
monzet
super,super. Tak tomuto sa naozaj teším.Konečne som to niekde objavila.
monzet
Poprosím ešte vysvetliť to upozornenie.Má tam byť správne najskôr,alebo najneskôr po piatich rokoch?
darinka55
správne je najneskôr,teda môže sa používať aj skôr po 2 rokoch alebo skôr ako je na tom kto so žalúdkom,teším sa že elixír tak zaujal ďakujem!
silvia68
vyčkám kým dorastie môj cesnak a potom si to urobím, nebudem riskovať s čínskym z obchodu , ten náš sme už zjedli. Super recept už sa teším.rozotrie sa v nádobe čím?Pretláčatko na cesnak môže byť, alebo spracúvame bez dotyku kovu?
jozka2
Tento recept nasli v roku 1974 pracovnici UNESCO v jednom starom Tibetskom klastore na hlinenej doske asi 5 tisic rokov stary,hovori sa ze nastava omladenie tela o 15 rokov,najskor sa tato kura moze zopakovat az o ,,5 ROKOV" nie skor ako udava darinka55 a uz vobec nie o 2-3 roky,recpt je na goole-pod nazvom ,,TIBETSKY CESNAKOVY ELIXIR'.Ten rozpis je tam trosku pozmeneny tie mnozstva kvapiek.Citala som ho aj na ruskych strankach a vsade je udane opakovat az po 5 rokoch nie skor.
jozka2
Este by som dodala kto ho musi robit z cesnaku z obchodu treba preverit ci vie je cinsky a to tak,ze sa namoci zubok do octu on po case zmeni farbu do zelea ak je cinsky.
jozka2
elixir sa uziva s 1/2 dcl mlika izbovej teploty
jarbra
Tento recept si robim od mojich 30 rokov ( 60.rokov ), vcera bolo presne 5 rokov, tak som si ho znovu pripravila.( Cesnak mam svoj, kto nema moznost si ho vypestovat odporucam CESKY, ten je najzdravsi ). Ja ho mam pod nazvom ,, CESNAKOVE KVAPKY PODLA RECEPTU Z TIBETU ,, tento recept nasli v roku 1972 pracovnici Organizacie Spojenych narodov. Podobne robim, ako pise @ Darinka55. Ja robim takto : 350g dobre ocisteny cesnak rozotriem v keramickom maziariku. CESNAK NESMIE PRIST DO STYKU S KOVOM PRI CISTENI, ANI PRI MIESANI !!!!! Ked ho mame dobre rozotreti zalejeme ho v sklenenej alebo v hlinenej nadobe 200g - 96 % lieh ( dostat v lekarnach ), nadobu tesne uzavrieme a odlozime na tmave, chladne miesto cca 10 - 14 dni. Tak obsah precedime cez lanove platno alebo viac vrstiev gazy. Uzivame az o 2 -3 dni.DAVKOVANIE: Cesnakovy roztok si nakapkame vzdy 10 minut pred jedlom do 50g trvanliveho mlieka nasledovny pocet kvapiek, ako uviedla @ Darinka55 v bode 4. - bod 5, k bodu 6 pre doplnenie UCINKY: miznu zapaly, bolesti a sumenie v hlave, opuchy, hucanie v usiach, roztoku sa pripisuju i protirakovinove a preventivne ucinky.UPOZORNENIE: LIECEBNU PROCEDURU MOZEME OPAKOVAT AZ PO 5 ROKOV!!!!! Ked sa rozhodnete uzivat cesnakove kvapky a trpite niektorymi zo spomenutych chorob, pripadne beriete aj lieky, konzultujte to so svojim osetrujucim lekarom !!! Osobne s tymto receptom, ktory si pripravujem kazdych 5 rokov citim sa skutocne vyborne, nechodim po lekaroch, nepamatam si kedy som bola prechladena, ci chripky, zapal hrdla, boles hlavy ta ma nikdy nebolela, ruky, nohy, chrbtica ziadny problem, tlak vyborny 120/80, stale som dobre naladena, a vyzorovo ( to tvrdia ini, ze nevyzeram na svoj vek ), tak asi to vsetko bude tymto kvapkami, ktore si opakovane pripravujem kazdych 5 rokov. Kto ma problemy zdravotne odporucam, skutocne pomahaju ( neviem ci ten lieh 60 % ma taketo iste ucinky, ako ked robim z 96% ( mam zasobu liehu ), neviem ci ho este dostat v lekarnach.
jozka2
ano Jarba,mas pravdu odporuca sa 90% vinny lieh.
malilinka
chystám sa užívať cesnakový elixír. Vie mi niekto zo skúsenosti povedať, či je cítiťcesnak z dychu alebo z porov tela?
botydvias
prosim Vas,kto tejto teme a receptu naozaj rozumie,odpoved na otazku;môže sa tento tibecky recept použivať aj pri tromboze
kucharka
Presla som vsetky oficialne stranky Unesca a nikde ani stopy po Tibetskom cesnaku....
Ludia, ktori sa rozhodnu tuto tinkturu pouzivat, by sa mali najskor poradit so svojim lekarom....
1x radox1
radox1
cely tento cirkus okolo tohto elixiru je na smiech.ja obcas rozmixujem cesnak s osupanym citronom a studenou vodou,dam do chladnicky,a popijam ked si na to spomeniem.
momo21
Dobrý deň, prosím vás môžu kvapky užívať aj tehotné?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia