Červená repa, quinoa a tymian v nádhernom spojení fotorecept
Foto: Luckaprima
Krásne, zdravé, chutné a jednoduché... super kombinácia. Inšpirácia z webu.
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Quinou uvaríme v dvojnásobnom množstve vody, pokým ju vsiakne celú, trvá to asi 15 minút. Repku si nastrúhame na jemné rezance, cibuľu pokrájame, cesnak pretlačíme a zmiešame dokopy všetky suroviny.
-
2
Vlhkými rukami vytvarujeme fašírky, uložíme na plech a upečieme pri 180 °C 20 minút.
-
3
Ako prílohu som pripravila nové zemiaky udusené v tlakovom hrnci aj so šupkou, preliate panenským slnečnicovým olejom a posypané čerstvou petržlenovou vňatkou a čerstvú zeleninku.
varecha.pravda.sk/recepty/vyprazana-tekvica-s-tahini-dipo...
Ďakujem, máš ich utešené. Ja som pracne zháňala, potom vyrobila domácu tahini ale strašne mi vadí niečo v jej chuti, ešte jej dám šancu a skúsim tvoj dip :)