Foto: elisticka
Tento recept som vyskusala podla návodu na múke a upravila som.pizzeriach je veľa druhov ale tu musime vyberať ingrediencie vhodné pre celiatikov.nielen múku ale Zobraziť celý popisTento recept som vyskusala podla návodu na múke a upravila som.pizzeriach je veľa druhov ale tu musime vyberať ingrediencie vhodné pre celiatikov.nielen múku ale aj pretlak a šunku tu detskú bezlepkovu.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
odvažime si múku a pripravíme ostatné ingrediencie
-
2
múka je najvhodnejšia MIX B a prirodzene bezlepkový pretlak
-
3
do misky si dáme múku a prilejeme kvások zarobený s vodou pridame olej a soľ a vypracujeme cesto
-
4
potom cesto prenesieme na dosku a vypracujeme rukami
-
5
vypracovane rozvalkame na pomastený plech a prykryjeme navlhčenou utierkou na 40 minút
-
6
udusíme si cibuľu s pretlakom
-
7
vychladené natrieme na cesto
-
8
navrch poukladáme salámu .papriku nakrájanú a rajčinu ,poukladáme šampiony a na vrch nastrúhame syr a dáme piecť na 180st asi 25 minút
-
9
pokrájame na porcie
Diskusia k receptu