Bravčové s ananásom na panvici
Autor receptu: gitulka
Neviem presne odkiaľ mám tento recept, ale je to výborné. Zvyknem toto pripravovať ako nedeľný obed.
5_6 porcií |
30 minút príprava |
Postup
- Bravčové mäso nakrájame na pásiky a cibuľu na drobno. Šťavu z ananásu zlejeme do misky, pridáme do nej cibuľu, sójovú omáčku. Do marinády dáme mäso a necháme stáť 20 minút.
- Potom mäso vyberieme, necháme odkvapkať a opražíme na oleji. Mäso vyberieme na tanier, do výpeku pridáme na pásiky pokrájanú všetku papriku, chilly, podlejeme marinádou a dusíme 5 minút. Ochutíme octom a medom.
- Pridáme mäso, pokrájaný ananás opražené oriešky, všetko spolu prehrejeme. Pikantnú zmes osolíme, okoreníme. Podávame s ryžou.