Foto: jo
Včera pridala Tinca recept na bratislavské rožky. Mám jeden taký podobný "bez" recept. Cesto vydrží niekoľko dní mäkké. Ospravedlňujem sa za fotku, nie je z Zobraziť celý popisVčera pridala Tinca recept na bratislavské rožky. Mám jeden taký podobný "bez" recept. Cesto vydrží niekoľko dní mäkké. Ospravedlňujem sa za fotku, nie je z tých najvydarenejších, je to z nejakej akcie na chate, ale inú nemám.
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Vypracované cesto rozdelíme na šesť bochníkov. Bochník rozvaľkáme, rozdelíme nožom na osem častí, ktoré plníme. Stočíme, potrieme rozšľahaným žĺtkom a pečieme.
vdaka za recept..dnes som urobila tieto maškrtky s makovolekvárovou plnkou...som spokojná-bo príprava je rýchlejšia-než klasické kysnuté cesto...aj lacnejšie-kedže tam nejdú vajíčka..ani tuku netreba veľa...podakovať som sa ti chcela...:-))