Vymazaný recept

altyn - bez fotkyaltyn, 6. septembra 2010

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu

cajiky
@altyn.mysl ím, že Ščevo by ich upiekol s olámanými (krvavými) mandľami...podľa všetkého je to perfekcionista :-))
altyn
@sandratamer máte pravdu, predstavím Vám ho veľmi rád... :-))) @cajiky ho takmer odhalila. :-)))) Je to svetoznámi spisovateľ Stephen King (preložené: Štefan Kráľ) Štefan sa na slovensku volá aj Pišta alebo Števo či Ščevo, podľa kraja. Je to môj obľúbený spisovateľ, ale nie preto čo píše, ale ako to dokáže opísať! Predstavujem si často ako by tento "čaropisec" dokázal opísať naše- vaše jedlá.....Možno preto ma upútal recept na tieto prstíky, jemnú morbídnosť mám rád, veď nejde o život! A bude mi potešením tykať si s vami- s tebou. Ahoj, ja som altyn, cmuk :-))))))))))))))
tatranka
Fuj.!!!Evokuje to vo mne zvracanie.Prepáč ! Pre mňa je recept morbidný!Nemôžem ináč,ak chcem byť úprimná a zaujať stanovisko.
altyn
@katkafilova môj brat sa z toho šiel u....... Na budúce ich musím robiť potajomky, lebo zajtra mi dôjde návšteva a ja tam už takmer nič nemám, bráško si ich zbalil do školy ako desiatu..... "Ty kokso"!
altyn
@tatranka nič sa nedeje, každý sme "ňáký" , nesnažím sa nikoho k ničomu nútiť, proste tento recept prejdite bez povšimnutia, a tí ktorým to nevadí, si ho uložia..... Tak ako s inými receptami .....
sandratamer
Inak môj syn, práve sa mu rozväzuje jazyk a dáva strašné hlody by ti na toto povedal: Fuj, to je nechutne! :-))
altyn
@sandratamer...A ver, že ak by si ulomila koniec prsta, teda schovala by si ten kúsoček s mandľou, ani by nik necekol, len by sa divil prečo si robila tyčinky tak divného tvaru... :-))))))))))))))))))
frezia68
Taký mladý a taký šikovný,veľmi sa Ti to vydarilo.Viem,že si to chystal pre návštevu ( z jednej diskusie) a určite to malo úspech a bola zábava.Nemôžem povedať,že mám na to chuť,no pre zábavu.......
altyn
@frezia68 ďakujem za pochvalu, ale musím sa priznať, že mi pomáhala moja mama, ona má fotogenickejšie prsty hi-hi.... :-)))))) Ale ona bola len model! Zbytok som robil ja a bráško. :-)))))
enerrgizer
fuj, to je také hnusné, až je to pekné...ale asi len pre silné žalúdky :-)
babav
Tak to je" halloweenova bomba",ale nie v mojej rodine ;-);
ani za dlhe roky co tu zijem som si tento sviatok ,ani strasidla
s nim spojene neoblubila. @altyn , pracne ,chutne, hnusne
na pohlad,ale vydarene!
egreska
ptfuj,to som sa zlakla :-)) krásne hnusné..určite detom urobím,už ich vidím ako ich fajnšmekersky uhryzkávajú...
3342_1272910489 - profilový obrázok
jo
jo
...povedzme si rovno, sú nádherné, "nechutné" a najlepšia je pravdepodobne tá nechtová časť...
honestka
ALTYN, ked sme tu boli prve roky a s malymi detmi sme este vtedy chodili na Haloween- v jednom dome ma vystrasili takymito paradami a vselijakymi dzusmi a veru nebolo mi do smiechu, hlavne ked povedali ze vsetko je jedle. Niektori ludia tu sa tak pripravia na tento "sviatok" ze jeto ozaj strasidelne, nastastie uz chodit s detmi nemusime... Ale za prevedenie ta pochlavit treba.
altyn
Jáááj, no keby ste ochutnali..... chutnučké, mňam!!!!!
celka
Myslím, že toto cukroví zařadím k cukrovím na vánoce. Toužím vidět
reakci hostů. Sem tam nějaký šok jim neuškodí. Jinak jsou prsty určitě
chutné, když je tam mandle a marmeláda.
evanaaa
Ono by sa to hodilo aj na " Luciu ", veď vtedy chodia tiež strašidlá. A keď je to dobré na chuť, na tvar nehľadím. (alebo aj na fašiangy).
cajiky
Vari jediné miesto, kam by to nebolo veľmi vhodné doniesť, je oddelenie úrazovej chirurgie...
glosterka
@Altyn , tak toto je paráda! Perfektné, podarené a klobúk dolu pred Tvojimi prstovými výtvormi!!! Keď som ich videla, tak som sa aj schuti pobavila :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Tak toto je nápad! Ale koho s nimi pohostiť? Detičky čo nechcú papať a rozprávať im, že takto vykrmovala v perníkovej chalúpke Ježibabka Janka? A že keď nebudú dobre papkať a poslúchať... alebo to ponúknuť starej "dobrej" susedke... No tá by sa hneď zhrozila a vrešťala by. Skvelý nápad na aprílové žartíky!!! Klobúk dolu!!!
andromeda
Mala by som ich upiecť vnukom. Tomáško je strachopud, ten by sa asi zjančil. Ale vypadajú dibre ako živé alebo mrtvé?
cajiky
@altyn : Tykáme si !! Nepatrí sa nadväzovať dôverné vzťahy so Sandratamer a pri mne porušovať nepísané pravidlá internetových diskusií.....lebo príde TO :o)))
altyn
Ďakujem za každú pochvalu i za každé "fuj"... :-)))))))))))))))))))
altyn
@cajiky O.K. Ja budem rád, lebo ako vidím, si tiež fanúšička "Pištu Kráľa".... a tvoj zmysel pre humor je mi tiež blízky. :-))))))))Len som si všimol že naša jezibabka nám tu chýba, však. Asi má zase pokazený PC. :-)))))))))
lilifa
Fuj je to úžastne nádherné,už sa teším na Hallowen, unás máme radi podobné žartíky,veľké ďakujem za inšpiráciu
cajiky
Hej, Ježibabka ...naposledy išla vyprážať varechu, ktovie, možno jej nesadla :-)))) Neboj, zjaví sa za vetristej mesačnej noci s Cujom po boku...hahaha
hannah22
tento receptík len na hallowen, ináč super, to @ katkafilova- stuhla som a myslela som že sa dcéra dala tiež na varechu, a ani sa nepochválila, napíš mi kontakt na seba som zvedavá na menovkynu ... :))
altyn
@cajiky dúfam že máš pravdu, Cujo je (bol) dobrý a verný kuťko, :-)))))) Ale už naozaj chýba, veď ona aj s tebou ste originál autori.... :-))))))
frezia68
@altyn :so svojou nádejnou budúcou manželkou zvanou ježibabka nemáš iné spojenie,len cez Varechu? Aj mne už pár dní chýba....a som tiež zvedavá na jej reakcie,veď Ti bola inšpiráciou ?
altyn
@fr ézia je to hanba, ale nemám... :-((( Ja len dúfam že to raz uvidí a že ju to poteší :-))))
cajiky
Áno, mala by pokračovať v tom denníku - bolo to skvelé čítanie - ale iste nás niečím prekvapí...
evanaaa
A čo ak pár tých prstov patrí Ježibabke a ona nemôže , chúďa písať a klikať a preto tu nie je? Altyn, priznaj sa .( a mne odpustite ten humor ).
altyn
@evanaaa , ja som sa minule pýtal jezibabky že či jej nechýbajú a ona vravela že jej dorastajú, tak dúfam že ak by tam boli aj tie jej, tak jej znova dorastú.... :-)))))) A humor je vítaný, nie je čo odpúšťať. :-))))
janaalizibolenova
tak to vyzera absolutne nechutne :-) ale vieryhodne.....manzel sa na to pozrel s hnusom a ja tiez neviem, ci by som si odhryzla, az ma striasa, ale inak krasna praca!!!! klobuk dole...urcite musia byt chutne, s mandlami a dzemom mnam...len ten tvar :-)
lucylee
no tak toto je fakt riadna recesia, ale neviem, či by som to zjedla :-)ale obdiv patrí tvojej odvahe a zručnosti
amexa
dnes uz som tu nasla recept na maleh hrobceky a teraz toto... nemam rada halloween ale tento rok to vidim na party len aby som mohla prstiky spravit :) dakujem za tip
tetuska
no to je pohľad, myslela som, že odpadnem, také niečo, ale som sa na tom aj zasmiala, keď to uvidia decká, paráda...
evusik
tak to je tak šialene nechutné až mám chuť to urobiť a trochu postrašiť našich priateľov..... a čo sa týka Kinga, tak to je skutočný Kráľ, mám všetky jeho knihy a neviem, či by som dokázala povedať ktorá je moja najobľúbenejšia.... a som rada, že nás je tu takých kingofilov viac :-)
altyn
Som veľmi rád že sa prstíky páčia a @zuzinkah však aj chutia? Všetkým ďakujem za pochvalu! :-)))))))))))))))))))))))))))))))
nadena
je to parada klobuk dole.je to skvele uchytilo sa .
egreska
dcera si vybrala tieto prstíky do školky,dnes ich budeme piect...dufam že deti neutrpia nejaku traumu :-))
remcula
Mi se to strašně líbí!! Viděla jsem to i na jiném webu a reakce byly rozpoluplné, ale každopádně to má vtip!! Já bohužel nejsem tak zručná, aby to v mém podání vypadalo tak superně.
altyn
@remcula len sa nepodceňujte, veď to je ľahké, nejde tu o dokonalosť, veď také bosorky majú starobou pokrivené prsty, tak ak ich urobíte akékoľvek, vždy budú hodnoverné. :-)))))
michauka25
Tak toto je iná "káva " na jednej strane by som sa to bála jesť ale na druhej ten pohľad na návštevu musí byť zaujímavý ale určite to skúsim....
altyn
@michauka25 , už ste jedli vianočné pečivo, asi hej, no tak ak privriete oči a zakusnete, tak si budete myslieť že papáte vianočné pečivo... :-)))))))
alexola
ešte sú teplé- chutné pečivo s nádhernou vôňou (mmm Vianoce)- a to, že sa u nás niektorí pozastavujú nad jeho tvarmi beriem len ako prejav ich priveľkej fantázie :D
altyn
@alexola vďaka ti!!!!!!!! Aj tebe pripomínajú vianoce? Som rád že v tom nie som sám :-)))))))))))))))))))) Podľa mňa sa to perfektne hodí na Silvester! Je to voňavé a vtipné a chutné. :-)
tikadielko
a tých prstov vyjde len na jeden plech ? ? ? ? ja chccem vellááááááá
altyn
@tikadielko máš pravdu, je to bláznivé a krásne a chutné zároveň a neboj, je to asi tak na dva plechy. V prípade si zdojnásob suroviny a bude viac, len aby sa ti potom netočila hlavička z toho množstva... radšej si zavolaj kámošku na pomoc. Držím ti palce a aj tikadielka... :-)))))))))))))
matahari1974
neviem sa vynadívať na ten recept.Super napad.

len taka mala pripomienka v surovinach ti chybaju mandle doklepni si ich tam :O))))

budem to piescť a som zvedava na reakcie nadhera ešte raz
altyn
@matahari1974 vďaka ti, a že si to nik doteraz nevšimol, ani ja :-)))) To je asi tým šokom, ha-ha, už som to napravil. Ďakujem za upozornenie!
hubata
S trasúcimi rukami vytáčam 158 a ponúkam prekvapených policajtov ...........čerstvo odseknutými bosorkinými prstami. Samozrejme že celú misu im zabalím a do termosky dám aj krvavo sfarbenú tekutinu - čaj. Jeden z policajtov je môj syn a zajtra má 30 rokov, tak nech si chlapci pošmáknu.......
altyn
Jééj, to je perfektný nápad!!! Chcel by som ich vidieť... :-))) Len dúfam že ich zjedia a nebudú zisťovať DNA... :-)))))))))))))) @hubat á ak ťa to nebude obťažovať, napíš prosím ako im chutili a či sa aj zasmiali. Ďakujem!
hubata
Altyn 158 telefonovala, že ich poslali na expertízu (do brucha) a ............ zajtra bude výsledok ha-ha-ha !
Ale môžem ti povedať že som si sama sebe narobila robotu: zajtra ich pečiem zas !!!



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia