Foto: elysa
Bleskový preto,lebo príprava je jednoduchá a rýchla
Suroviny
4 dcl |
|
2 dcl |
|
1 ks |
|
1 ks /aj iný druh margarínu/ |
|
2 PL |
|
3 ks celé |
|
4 dcl |
|
1 ks |
|
na posypanie: | |
strúhaný |
|
mleté |
|
strúhaná |
|
Postup
-
1
Vodu,kryštálový cukor, vanilku, margarín a kakao roztopíme.Z hmoty odoberieme asi 2 dcl a necháme vychladnúť.Do vychladnutej zmesi pridáme vajcia, postupne múku rozmiešanú s kypriacim práškom.
-
2
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a dáme piecť do vyhriatej rúry. Ešte horúci koláč rovnomerne polejeme odobratou zmesou a posypeme podľa chuti-kokosom, orechami alebo čokoládou.
Diskusia k receptu