Foto: archaa
4
porcie
porcie
90 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvarené zemiaky v šupke necháme vychladnúť.
- 2
Do misky si nalejeme trocha vývaru a prilejeme trocha jablčného octu
- 3
Nakrájame kyslú uhorku a pridáme do misky s vývarom
- 4
Ďalej nasekáme pažítku, petržlenovú vňať a šalotku, pridáme do misky, osolíme a okoreníme
- 5
Dobre premiešame a odložíme nabok.
- 6
Zemiaky ošúpeme a nadrobno nakrájame. Pridáme do marinády,
- 7
Všetko poriadne premiešame a odložíme do chladničky na hodinu odpočinúť. Potom pridáme trocha oleja, premiešame a prípadne ešte dochutíme.
- 2
@archaa mohla by si prosím pridať aj recept na ten zemiakový šalát s čerstvou uhorkou... kedysi dávno som ho jedla vo Viedni a veľmi mi chutil, ďakujem :-)
@dajanca : ano neboj, už ho mám nachstaný a pridám zajtra :)