V tomto recepte treba použiť veľmi zrelé banány, ktoré sú už pokryté tmavými škvrnami. Banánový chlieb je veľmi obľúbené jedlo ktoré oceníte hlavne pred Zobraziť celý popisV tomto recepte treba použiť veľmi zrelé banány, ktoré sú už pokryté tmavými škvrnami. Banánový chlieb je veľmi obľúbené jedlo ktoré oceníte hlavne pred túrou alebo dlhou cyklistickou trasou. Pridajte arašidové maslo a získate chutný sendvič, ktorý Vám dodá energiu na dlhý čas.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Predhrejte rúru.
- 2
Banány rozmliaždite vidličkou.
- 3
Pridajte vajce, mlieko, cukor, soľ, jedlú sodu, a prášok do pečiva. Dôkladne premiešajte.
- 4
Jemne zmiešajte múku s banánovou zmesou. Mieste 2é sekúnd, alebo pokiaľ múka nezvlhne.
- 5
Cesto nalejte do olejom vymazanej chlebovej formy, prípadne formu postriekajte sprejom na pečenie alebo použite papier na pečenie.
- 6
Pečte 45 minút alebo tak dlho, pokiaľ nevytiahnete špáradlo zapichnuté do cesta čisté.
- 7
Pred vyklopeným z formy nechajte chlieb 5 minút vychladnúť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu