Foto: egreska
..darček pre gurmánov :-)
porcie
Suroviny
2 ks, vačšie |
|
Marináda: | |
1 ks |
|
1 ks,menšia |
|
2 ks, - strúčiky |
|
|
|
,chilli omáčka |
|
|
|
asi 2 cm, nastruhany |
|
|
|
Plnka: | |
2 ks, alebo rožky |
|
šúpané |
|
|
|
|
|
1 ks |
|
kúsok |
|
|
|
|
|
|
|
na ozdobu |
|
Postup
-
1
Pripravíme si marinadu z uvedených ingrediencií.
-
2
Takto to vyzerá zmiešané a nasekané.Treba do toho strčit palec a okoštovat ,poprípade doladiť..
-
3
Filety z oboch strán natrieme a nechame v chlade odležať.Môžete použit filety z tresky,pangasa alebo lososa.
-
4
V mixeri si pripravíme plnku: žemlu zomelieme najemno,pridame petržl.vnat a mandle.Zmixujeme.
-
5
Pridame maslo,bylinky (akekolvek) ,kôru z citrona,sol,korenie.Zmixujeme.
-
6
Primiešame krevety.
-
7
Plnku navrstvíme na filetu,zakryjeme druhou a spevníme špagatom.Na vrch dame par kuskov masla a kolieska citrona,ktore polejeme medom.
-
8
Podlejeme troškou vody,zakryjeme alobalom a pečieme na 180 st asi 40 minut.Na koniec odkryjeme a zapečieme .Na tanieri posypeme vňaťou.
Diskusia k receptu