Baklažán s bazalkovým pestom, mozzarellou a paradajkami fotorecept
Foto: maartina
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Baklažán nakrájame na tenšie kolieska, nasolíme z obidvoch strán a necháme "vyplakať" asi tak 20 min.
-
2
Následne ho umyjeme a osušíme.
-
3
Potrieme olivovým olejom ...
-
4
a šup s ním na panvicu ...krátko opečieme z oboch strán
-
5
Mozzarellu i paradajky si medzitým nakrájame ...a ideme servírovať :)
-
6
Jednotlivé plátky baklažánov natrieme bazalkovým pestom ...nemala som všetky potrebné ingrediencie na prípravu domáceho, tak som si pomohla kupovaným :). Poukladáme mozzarellu, nakoniec paradajky ...pokvapkáme oliv.olejom a trošku mletého bieleho korenia.
-
7
Veľmi sme si pochutili ...či už ako ľahký obed alebo večera.
@lyali ...nemusíš dávať veľa oleja, stačí zľahka potrieť iba z jednej strany, alebo sprav ako Ti poradila @jerica
ďakujem za všetky komentáriky ...hneď mám krajší deň vďaka Vám :)
@pumaamravec ...najbližšie tiež tak skúsim :)