Azu po tatarsky (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Dnes výborný nedeľný obed z hovädzieho mäska..

4
porcie
70 minút
príprava
70 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Hovädzie mäso som poriadne umyla a osušila..
  2. pokrájala na úzke pásy..
  3. na rajnicu som dala 1 lyž. bravčovej masti a pokrájala cibuľu, ktorú som orestovala...
  4. pridala som pokrájané mäso a opekala som ho, pokiaľ sa celkom voda neodparila a chvíľu som ho poopekala na masti...
  5. pridala som kečup...
  6. červenú papriku, bobkový list, soľ, mleté čierne korenie a pomiešala..
  7. a podliala 2 dl. vody...nechala som pod pokrievkou dusiť a občas som pomiešala a zase podliala vodou podľa potreby...mäso sa dusilo 70min. ..hotové mäso som zaprášila múkou, pomiešala a pridala som pokrájané uhorky a nechala prejsť varom...hotové jedlo som odstavila zo sporáka...pokiaľ sa mäso dusilo, uvarila som si ryžu ako prílohu...
  8. všetko som uložila na taniere a ozdobila...prajem vám dobrú chuť..