Foto: alexdidi
50
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
240 g |
|
180 g |
|
120 g, mleté alebo vlašské |
|
60 g |
|
|
|
2 ks |
|
Na obaľovanie: | |
1 bal. |
|
100 g |
|
(marhuľový, malinový) |
|
Postup
-
1
Zo všetkých surovín na cesto vytvoríme bochník, ktorý zabalíme do fólie a uložíme aspoň na 1 hodinu do chladničky.
- 2
Potom z neho odoberáme kúsky a robíme guľky. Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
- 3
V strede urobíme jamku pomocou paličky varešky, ktorú namáčame do múky.
- 4
Do jamky nastriekame džem, ktorý sme dali do igelitového sáčka a odstrihli jeden konček. Pečieme vo vyhriatej rúre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
(rok po pridaní receptu, človek si niektoré veci nevšimne!)