Kuchyňa a vybavenie

Zmrzlinovač z Lidla

afataga - fotkaafataga, 23. mája 2012

Od zajtra majú v Lidli zmrzlinovač za 19,90 eur, chcem sa opytat ci ho niekto máte a aké máte s ním skúsenosti. Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

renulienka
....@afataga , ked pocujem slovo ,,zmrzlinovac,,, tak ma napadne ,ako sme prvy a zaroven aj posledny krat robili domacu zmrzlinu v tomto stroji.Priatel priniesol zmrzlinovac, ja som zarobila vsetky ingrediencie podla receptu.Este pred vyliatim do zmrzlinovaca sa pytam:,,Precital si si navod,ako sa to pouziva?,, Kedze odpovedou bolo nieco v zmysle,,naco, ved nie som debil,,, vyliali sme nasu zmes teda do zmrzlinovaca. A spustili. Ked ani po hodine nevyzerala nasa zmes ako zmrzlina ,skor ako nejaka ,,zgrclina,,, napadlo ma predsa len vytiahnut ten navod a pozriet, co mudre nam radia. No a samozrejme, zmrzlinovac bolo treba dat do mraznicky na niekolko hodin predtym, ako sa zmes do neho vliala.;-)Neber to ako odradovanie od kupy, skor ako radu-navod si urcite dobre prestuduj.Mozno tento v Lidli nebude treba predmrazovat. Tak ak sa rozhodnes kupit, drzim palce;-)
afataga
dakujem @renulienka , tak toto by ma fakt nenapadlo, neviem ako by som ho zmestila do mraznicky, vzdy ju ma plnu aj ked si poviem, ze ju musim vypratat :-)
alexola
@afataga zmrzlinovač za 20 E určite nemá vlastné chladenie, preto ho treba dávať vopred do mrazničky. Ja mám DeLonghi, mrazí sám, je podstatne drahší a ťažší...
domci4
Niekto z mojích známych ho má... Aj ja som na ňom robila... Musíte dať nádobu na 24 hodín do chladu potom vybrať a podľa receptu si napr vyšľaháš šlahačku s inymi surovinami, kt Ti neskôr padne(šľahačka) lebo sa bude točiť dlho v stroji a zmrzka už nebude vlačná, ale stalo sa nám že sa nám podarila dobra a to bola tu z varechy taká karamelová :) neviem...Keď už tak asi investovať do niečoho drahšieho:)
1x luss44
maarianna
ja som si ho kúpila, ale zmrzlinu sme aj tak nakoniec museli dať do mraziaka,druhý krát by som si už takú kupu rozmyslela.Ani po pol hodine nám nezamrzla.Teraz stojí na skrini a zapadá do zabudnutia
mariaklara
Dievčatá, keď v Lidl-i niečo kúpite, tak hneď to doma vyskúšajte. Ak nebudete spokojné, tovar môžete vrátiť, do 30 dní vám vrátia peniažky bez udania dôvodu. Samozrejme blok si starostlivo uschovajte, bez neho vám to nevezmú späť. Tak isto aj odev, keď si kúpim, vezmem si domov vyskúšať a keď nesedí, vrátim.
afataga
dakujem vsetkym za nazory a komentare, no ale aj tak sa neviem rozhodnut :-)
irenaw
a ja, že to rozhodneš aj za mňa ;-) už minulý rok som si brúsila zuby, domáca je domáca...
duschko
Aj ja si to myslim, 52 je 52. Ta nemusi do mrazaku. Aj som rozmyslal o takom zariadeni, ale ako pise afataga, kde ho dat zmrazit, vzdy su mrazaky plne.
evanaaa
Dnes som sa na ten zmrzlinovač naschval pozrela, ano, treba ho dať do chladu na 24 h., ale asi to nemusí byť mraznička. Tam by sa ani mne nevošiel, nemám tak vysoké šuplíky. A aj bez strojčeka je tu plno dobrých receptov, ja som robila jahodovú. Len treba premiešavať v určitých intervaloch, kyým sa úplne nezamrazí.
ubka
@duschko poradím ti ,daj aj tú 52 do mraziaku, uvidíš aké je to labúžo :-)))