Varenie

Waldorf salat.

babav - fotkababav, 21. januára 2012






Ak mate cas a chut pozrite si video receptu originalneho salatu ,ktory je v americkom kulinarstve velmi popularny.

@zareaguj


Diskusia k téme

alena45
Waldorf Salad : 6 jabĺk, 1 zväzok stonkového zeleru, 3 dl vlašských orechov, 400 g hrozna – viac ukáže ružové ,4 dl majonézy, 4 dl vyšľahanej šľahačky
babav
@2020 , variacie tohto salatu mozno najst na mnohych web strankach ...nevidim v tom problem ,ak pridaju vysvetlenie co zmenili v originalnom recepte....v podstate jednoduchom,ale kolko ludi si moze napr. dovolit pridat trufles ? ;-)
cistinka
Tiež ho robím inak ako je na videu... @2010 Ak niekto napíše na recept že je to originál, ani ja už nekomentujem...kedysi ma to štvalo, ale dnes sa iba usmejem a myslím si svoje :-)
palokuchki
@babav , dobre video. Nikdy som tento salat nerobila. Musim si zohnat korenovy zeler, no a tie trufles tam tiez asi nedam. Inak, blizko nas maju dvaja farmari vysadene sady s lieskovymi orechami a tam pomedzi tychto stromov pestuju trufles.
alexdidi
Ďakujem za krásne video.Tiež som ešte nerobila tento šalát,ale teraz ho už určite urobím.U nás aspoň nie je problém kúpiť koreňový zeler.
julica
No ten by som si dala, pokojne aj bez hľuzovky, veľmi pekné video, len si ho musím pozrieť ešte raz, šéfkuchárovi rozumiem trochu ťažšie :)