Diskusie
- Smejkad: Polotovary 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 562 najnovší komentár včera 22:24
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 4 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Daniela15: Stratený? 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 506 najnovší komentár 16. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 562 najnovší komentár včera 22:24
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 506 najnovší komentár 16. októbra 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 4 najnovší komentár 15. októbra 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 4 najnovší komentár 14. októbra 2025
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 4 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 496 najnovší komentár včera 22:24
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 2 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 1 najnovší komentár 16. októbra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Sýty fazuľový šalát, na desiatu aj na chlebíčky VIDEO
-
Ako spraviť úhľadné, rovnako veľké fašírky či burgery? Túto pomôcku máte určite doma VIDEO
-
Jablkový koláč so škoricou VIDEO
-
Tvarohové knedle so strúhankou podľa Magdaleny Dobromily Rettigovej VIDEO
-
Syrové tyčinky v slaninke, super tip na chuťovku z toastového chleba VIDEO
-
Slané mafiny so šunkou a s kukuricou VIDEO
-
Zvýšila vám uvarená ryža? Premeňte ju na chrumkavú posýpku do šalátu VIDEO
-
Sladká nálož: Išelské tortičky, bratislavské rožky aj jednoduché koláče. Najlepšie septembrové recepty pre skúsené aj začínajúce gazdinky
-
Nájdite odpoveď: Premývať ryžu pred varením alebo nie? Toto by ste mali vedieť, aby ste sa rozhodli správne
-
Jednoduché aj náročnejšie: 11 receptov na karamelové zákusky z kondenzovaného mlieka
-
Recepty na domáce lokše: Nielen zo zemiakov, ale aj ako ste ich ešte nerobili
-
TOP rebríček: Toto sú najlepšie septembrové videá. Kraľuje im 200 rokov starý recept!
-
Čo variť tento týždeň: 14 tipov na chutné obedy a večere pre celú rodinu
-
Pečie celé Slovensko: Šou štartuje rýchlymi receptami. Čo budú piecť súťažiaci a aké expres dezerty robia ľudia ako vy
@majkah , áno treba
Kam ste sa to vybrali v odpovedi na jednoduchú otázku???
Čo sa týka lupania, tak pokiaľ rebarboru do koláča krájame na kúsky dlhé 1-1,5 cm, tak nelupem. Je to Urban legend o tých "tvrdých" fuzoch.. olúpanim ruzovo-zelenej šupky prídeme nielen o časť stoniek, vitamínov ale aj o pekné ružové zafarbenie :-) treba vyskúšať, tak ako som prišla aj ja na to minulý rok :-))
@mojack , som zo ZA a už je veľka rebarbora na dvore, zajtra asi pečiem,
minulý týždeň som v Tescu kúpila
Humans have been poisoned after ingesting the leaves. Such poisoning was a particular problem in World War I, when the leaves were recommended as a food source in Britain
Pocas prvej svetovej vojne ked bol nedostatok zeleniny stat doporucil jest rebarboru ako nahradu. Vela ludi sa priotravilo pripravou listov kde je koncentracia - nie stoniek.