Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 437 najnovší komentár dnes 20:08
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 437 najnovší komentár dnes 20:08
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 249 najnovší komentár dnes 20:08
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 18. augusta 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Pikantný vajíčkový šalát VIDEO
-
Demikát, to je svetový unikát! Takto sa jedinečná slovenská bryndzová polievka varí na Liptove VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Slaná bublanina VIDEO
-
Nepečený kokosový koláč s marhuľami VIDEO
-
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO
-
Navrch koláča: 7 spôsobov, ako urobiť chrumkavú mrveničku aj bez masla
-
Bez rúry aj veľkej námahy: 14 receptov na nepečené zákusky s ovocím
-
Rýchlovky z kuchyne: Čo variť v tomto teple? 12 receptov na jedlá hotové do 30 minút
-
Ako od babičky: 10 receptov na slivkové gule, tie poctivé, zo zemiakového cesta
-
Paradajky v skle: 10 najklikanejších receptov na domáci kečup
-
Chutné recepty: Čo robia z cukety známe tváre? Inšpirujte sa Vačkovou, Horváthovou, Kalisovou či Pycom
-
Dá sa to zachrániť: Rozmrazené mäso za pár minút? Toto je trik pre zábudlivých
@majkah , áno treba
Kam ste sa to vybrali v odpovedi na jednoduchú otázku???
Čo sa týka lupania, tak pokiaľ rebarboru do koláča krájame na kúsky dlhé 1-1,5 cm, tak nelupem. Je to Urban legend o tých "tvrdých" fuzoch.. olúpanim ruzovo-zelenej šupky prídeme nielen o časť stoniek, vitamínov ale aj o pekné ružové zafarbenie :-) treba vyskúšať, tak ako som prišla aj ja na to minulý rok :-))
@mojack , som zo ZA a už je veľka rebarbora na dvore, zajtra asi pečiem,
minulý týždeň som v Tescu kúpila
Humans have been poisoned after ingesting the leaves. Such poisoning was a particular problem in World War I, when the leaves were recommended as a food source in Britain
Pocas prvej svetovej vojne ked bol nedostatok zeleniny stat doporucil jest rebarboru ako nahradu. Vela ludi sa priotravilo pripravou listov kde je koncentracia - nie stoniek.