O Varecha.sk

Tomas ... ďakujeme :)

klaura - fotkaklaura, 21. februára 2013

Varecháčky ... varecháči ... všimli ste si, že už si môžeme posielať správy ? Tu ... rovno z varechy ... a dúfam, že to budú len správy slušné, vecné ... bez osobných útokov ... :) idem hneď vyskúšať ...

@zareaguj


Diskusia k téme

helca103
Ja sa chcem opýtať prečo chce aby som sa znova prihlásila keď kliknem na tie správy?
marianne
a este mi prezradte ako to funguje,my si s margaretkou skusame tajne spravovat a ani obraz,ani zvuk:-))
margaretka28
No ja som už písala na nick REDAKCIA, je to tam pravo hore, že akékoľvek problémy máme písať tam, lebo je to zatiaľ v testovacej prevádzke.:-) Tak čakám odpoved.
afataga
a mozete mi prezradit kde a ako to najdem? nic take tu nevidim, vdaka
havino
a ked niekomu napíšem, kde sa mi to zobrazí, že mi dotyčný odpísal?
havino
hore v pravo vedla kucharska kniha, moje recepty, tajne spravy
havino
Miška, skus mi napísať,ako to funguje a kde mam hladať oznamenie ked mi napíšeš?
michsamant
Este taky navrh, neviem ci sa to este chysta, ale fajn by bolo keby ma upozornilo nejako, ze prisla sukromna sprava bez toho, aby som sa musela ist pozriet do sprav. Dakujem.
havino
diky Miška, ide to, super vec, vdaka Tomáš
jerica
vyskúšané , otestované , funguje to , ďakujem za inováciu , web stránke varecha.
margaretka28
No už to ide aj mne, ale doteraz som klikala na meno a otváralo sa mi že mám písať, ale nič na prečítanie, ale už to funguje.
afataga
@tomas aj ja sa pripajam k dakovacke, ale naozaj by mohla ta obalka aspon blikat
evanaaa
Pýtala sa @helca , pýtam sa aj ja - najprv sa treba prihlásiť? A to az každou správou, keď idem písať,a lebo prijímať?
Dúfam len, že niekde sa objaví presný návod ako postupovať, tak, ako bolo v prípade novej KK a ukladania receptov, lebo každý tomuto nerozumie.
havino
@evanaa , podla mojich skúsenosti, len na prvý krát sa treba prihlásiť. No a k návodu, vždy ked ťa napadne, kedže to nijak nesignalizuje, je potrebné sa pozrieť, kliknúť na tajné správy a tam ťa to už navedie, bud uvidíš, ked ti niekto napíše, klikneš na to meno na lavo v okienku,alebo je tam, že začať novú konverzáciu, klikneš na to, objaví sa ti okienko, kde napíšeš meno (nick) varecháča,aké má tu na vareche, napr. moje, ,,havino", pod to napíšeš správu a dáš odoslať. skús aj mne, ak chceš vyskúšať.
tomas
to je zatiaľ test, ešte sa urobí ďalší update a objaví sa zlepšená verzia + obálky pri prezývkach ľudí + notifikovanie, že máte novú správu
soncya
pomooc, mne to @tomas nejde. Ťuknem na tajné správy, chce to odo mňa prihlásenie, tak sa nalogujem nickom, pridám heslo a vždy mi vypíše, že mám nesprávne meno, alebo heslo... a to som si myslela, že s PC robím obstojne. (
andreac
@marienka44 , hlavne vyuzitie tajnych sprav je, ked chcete napisat nieco len jednej konkretnej osobe a nechcete, aby to ine osoby citali - teda nechcete, aby Vasa korespondencia bola verejna, ale sukromna.
tkatka
Paráda :))) Len by som to chcela vyskúšať, môže mi niekto napísať ďakujem :)))
sany11
Prosim aj mne niekto napíšte,ako to funguje
margaretka28
@tkatka , zatiaľ ani mne nič, ale aj mne to včera haprovalo a dnes zatiaľ bez problémov.@sany11 , idem skúsiť aj tebe, ked príde správa, budeš to mať v ľavo môj nick, klikneš na meno a malo by to ísť otvoriť.
soncya
@margaretka , poslala som Ti správu, takú o ničom, len či to funguje. Už som problém prelomila a som dnu! Prajem pekný večer a ospravedlňujem sa, že otravujem tak neskoro... :)
margaretka28
@soncya , aj ja tebe a neotravuješ.:-) Ono sa to zatiaľ len testuje, včera som si tu s babami písala, len tiež dlho trvalo, kým to prišlo, ono sa to ešte zlepší.:-)
tkatka
@margaretka28 ďakujem už mi to ide ďakujem :)))
Ďakujeme aj vareche že urobili takéto tajné správy :)))
ywett
@redakcia ďakujeme, funguje to! :-)....ešte sa chcem opýtať, ako sa potom dajú tie správy vymazať?...to len, ak toho tam už budem mať veľa :-D
andreac
@ywett , toto je zatial testovacia verzia. Ako uz pisal Tomas vyssie, ked sa urobi update, budu v nom dalsie prakticke funkcie vratane vymazania.
marta23
soncya ,ja som na tom tak isto. Ako to napraviť? Tiež napíše, že zlé meno alebo heslo. Poraďte mi, prosím.
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
škoda ze tu nieje chat na vareche,mozno by to bolo lepsie ako tie tajne spravy,videl by si kto je prihlaseny..