Rôzne

Suseda ma krajsie kury!

silvi - fotkasilvi, 22. augusta 2015

Tie moje su nejake oskubane, kohuta nemame, stale sa zamarasia a zablatia. ja sa ich uz hanbim vypustat von lebo suseda ma krasne, nosia sa po dvore ako pavy a tie moje vyzeraju akoby zili v stoke. Kde robim chybu? mam im nieco primiesat do stravy?

@zareaguj


Diskusia k téme

katka78
Keď som si prečítala názov príspevku, hneď si hovorím, to bude určite od @silvi. Druhé, čo mi vzápätí napadlo bol refrén pesničky Side od Travis: "the grass is always greener on the other side.."




Prajem ti nech sa tvoje kury čoskoro skonsolidujú, lebo ak nie, mala by som jeden tip, čo im môžeš do tej stravy primiešať.. ;-)
sovka62
Najprv by sme museli vedieť, ako je tá ich "strava", aby sme vedeli poradiť. Ak ich kŕmiš odpadmi z kuchyne a nedostávajú zrno či šrot a hlavne vápnik (lebo nesú vajcia), odpoveď by bola celkom jasná. Tak skús napísať a uvidíme.
tiginko
holt možno nie sú všetci tak inteligentní @janara ako by si si to tu predstavovala. Niekto má múdre reči a studené srdce, a niekto ľahko v duši a úprimný úsmev na tvári
silvi
vajcia sem tam znesu sem tan neznesu. ved zeru vsetko aj obilie aj travu aj ovocie vsetko co im na ociach vidim. tak ja neviem. moja drzka je pekna a ked si to nemyslis tak nemas vkus moj zlaty juniorko
silvi
...a suseda ma tiez z polska a ma pekne takze irelevantne
huck
Ne(vz)daj sa @silvi ! :) Nie je vsetko v krase! Tvoje su urcite mudrejsie ako tie susedine "blondinky" !
jozka2
Denne im narez a zapar zihlavu.V lete cerstvu v zime susenu do srotu ci zemiakov, aby to bolo vlhke,ale nie zasa mokre,budu niest vajicka kazdy den po cely rok a budu mat krasne bohate perie.Samozrejme nechat ich aj past sa na travnatom poraste.
Co si myslite mile damy,snad humor na Slovensku uz vymrel?
Ak ma niekto dobru naladu a napise nieco humorne I ked mimo diskusie,to ho musime hned zvozit?
jozka2
silvi,ale ved tym tvojim kuram na obrazku nemohlo narast perie,ved oni su uz na pekaci.
silvi
zihlavu zeru jak prasce a rady by sli na vybeh na travu zelenu ale suseda ma posahaneho psa ktory ochranuje jej zliepky a moje dusi fnuk
jozka2
Nooo jujoska mne ten jej titulny obrazok pripomina osklbane kuence ci cosi take.takze tak.