O Varecha.sk

Reštartovanie Kuchárskej knihy (návod)

tomas - fotkatomas, 12. februára 2016

Posledné dni som overoval viac Kuchárskych kníh, viac ľudí písalo, že nevidí v Kuchárskej knihe žiadne recepty. Keď som overoval, tak podľa databázy by mal mal používateľ recepty v KK na jeho Varechovú prezývku.

Pár ľuďom som napísal, aby sa skúsili ODHLÁSIŤ prezývkou:
 varecha.pravda.sk/logout.php...


a potom ZNOVA PRIHLÁSIŤ:
 varecha.pravda.sk/prihlasenie/...


Teoreticky by sa to malo reštartovať, resp. vo viac prípadoch to pomohlo.

A potom po prihlásení otvoriť Kuchársku knihu (čiže buď cez ikonku srdiečka vpravo hore na stránke, alebo cez Moja Varecha - podkategória Kuchárska kniha), alebo priamo cez link:
 varecha.pravda.sk/kucharska-kniha/...


(Pokiaľ toto nepomôže, prosím, napíšte mi sem do komentárov alebo e-mailom aj kde presne vám to robí - čiže, či vám to robí v počítači, telefóne, tablete, a ak tak ak viete aj druh, systém tabletu (napr. aký Android to presne je), tak by bolo super)

@zareaguj


Diskusia k téme

majka999
Dobrý deň,

aj ja som sa musela zaregistrovať nanovo. Niečo som asi spravila zle a neviem sa dostať ku svojej KK. je mi to ľúto. Predtým som bola majka3.
Ďakujem
tomas
@Majka999 (14.2.2016 21:23)
Pokiaľ ste sa zaregistrovali na novo, tak máte novú prezývku s novou KK. Ak sa odhlásite a skúsite sa prihlásiť 1x so zlým heslom, tak vam Varecha ukáže, že zlé meno alebo heslo a zároveň link na vygenerovanie nového hesla a to vám príde na email.