Kúpila som si keramickú elektrickú panvicu DELIMANO FESTIVO PAN. Prosím ak má niekto z "varecháčov" skúsenosti s touto panvicou aby sa podelil o používaní prípadne recepty. Ďakujem.
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 78 najnovší komentár včera 23:12
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 78 najnovší komentár včera 23:12
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 502 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 78 najnovší komentár včera 23:12
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár 22. novembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Kokosové medvedie labky a tyčinky +fotopostup -
Univerzálne bezlepkové medovníkové cesto +video -
Linecké koláčiky -
Krehké koláčiky v tvare hríbov +video -
Apolenkin cesnekáč so slaninkou +fotopostup -
Bravčové mäso s cibuľovou omáčkou +fotopostup -
Mandarínková marmeláda so škoricou a s vanilkou. Bude úžasná nielen na vianočku +video
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO -
„Pošťastilo“ sa vám pripáliť omáčku? Takto ju ešte môžete zachrániť VIDEO -
Nemáte poruke košík na nakrájaný chlieb? Poskladajte si ho z utierky! VIDEO
-
Mesiac do Vianoc: 15 najklikanejších sladkých receptov minulých sviatkov -
Čo variť tento týždeň: 14 inšpirácií na obedy a večere počas pracovných dní aj na prvý adventný víkend -
Tajomné hurmikaki: Ako trpký plod premeniť na šťavnatú sladkú explóziu chuti -
12x pudingový koláč: Upečte si kysnutý závin, prešívanú deku alebo rezy macocha -
11 hrnčekových receptov: Bábovka, muffiny, buchty, medovníky aj krémové zákusky, ktoré upečiete aj bez váhy -
Známe aj nové: Knedlo-vepřo-zelo, výpečky aj segedín. 11 receptov na nedeľný obed s hlávkovou kapustou -
TOP rebríček: 15 najlepších novembrových videí, to je predzvesť Vianoc aj recepty na všedné dni
www.delimano.sk/festivo_pan_elektricka_panvica.html...
ja mám keramickú panvicu-akože "obyčajnú"...denne používam..spokojnosť..:-)
spokojný.
ja tiež nie som zberateľ všetkých vymožeností..ale-túto keramickú panvicu-nie od delimano-som dostala na vianoce od syna..a asi ju rýchle "zoderieme"...temer denne robíme v nej zemiaky-pokrájaš ako chceš-osolíš-bez vody-ak chceš-trošku masla či oleja-alebo masti-prikryješ pokrievkou...za 5 min.premiešať...20 min.a sú mäkušké-lepšie ako variť vo vode..tá chuť...
mäsko tak isto-vo vlastnej šťave ...muž tie zemiačky by každý deň jedol...:-)))
možno je dobrá , ale ja kvôli reklamám nepozerám našu Tv a tu
mi to niekedy pripadá tiež. Raz pekáreň, hriankovač, vaflovač atď.
Zdá sa mi , že sú tu nasadení reklamní agenti a propagujú tovar.
Keď si už niekto niečo kúpi, tak nech si to vyskúša na vlastnej koži.
Panvica nie je computer aby potreboval niekto poradiť, ako sa to
obsluhuje. Ak áno,treba si pýtať slovenský návod. HOWGH
Predpokladám, že aj keď panvica nie je "computer " je možné odporučiť jej využitie a o to ide asi @milinko..a prečo by mala skúšať na vlastnej koži, keď na Vareche si radi poradia alebo sa mýlim ?
milinko píše "kúpila som si panvicu " . Keď chcela poradiť , mala sa poradiť predtým ako si ju kúpila. A nekupovať mačku vo vreci a potom tŕpnuť " bože čo som to vykonala " poraďte mi čo s tým. Netvrdím,že ta panvica nie je dobrá, ale keď niečo kupujem, tak si
o tom zoženiem informácie a pred kúpou !!!
@milinko predsa slušne požiadala o radu a skúsenosti, ako využívajú panvicu iní používatelia, teda skúsenosti s ňou, neviem, prečo sa treba navážať do niekoho, že si má rozvážiť čo kupuje, ja nepochybujem, že si to dobre zvážila ...a zrejeme panvicu nik nevyužíva, keď neradí okrem @rados ť, kde tá rada zaznela..a veru aj mne sa páči a nezávidím, že už ju niekto má:-)))
máš pravdu- @daniela1 vôbec nevyzerá na 10 rokov -veď má len
4 zúbky.
@milinko - nikto ti nechce ubližovať. Keby si niečo na tej panvici
usmažila a ukázala to tu, určite by si mala celkom iné komentáre.
Nemohla som?
môžeš mať svoj názor, ale musí byť totožný s názorom 456789.00
ktorý je vysoko aktívny varechár /ka/ a ktorý svojimi nespočetnými
komentármi a receptami má právo robiť tu najvyššieho arbitra
@dodo46 len poď do mňa ! nič iné nečakám, veď si prečítaj spätne svoje komentáre ako reaguješ, posmešky a prieky , na rozdiel od teba viem akceptovať aj chybné či nie správne formulované príspevky. Nie sme všetci takí dokonalí ...a svoje príspevky som stiahla aj k vôli tebe podobným ...cmuk !
nemám množstvo moderných pomocníkov-ktoré tu vidím...ale táto-nie elektrická-keramická panvica je ozaj výborná!!!okrem tých zemiačkov-ktoré v nej akoby vo vlastnej šťave dusíme-robím kuracie mäsko..ryby..stačí dať plátok masla..posoliť..nemám rada veľa rôznych korenín..dáš pokrievku-a vo vlastnej šťave urobíš...aj z mletého mäsa akoby fašírky..netrvá to dlho...treba obrátiť-ved to ti už "proces výroby" sám napovie..je to šetrný spôsob prípravy jedla...doporučujem..:-)
@milinko nic si z toho nerob.