Rôzne

Nezabúdajte piť.

stefanm - fotkastefanm, 2. augusta 2013

Horuuuuco .
A nie každému sa podarí , tak ako mne , sedieť doma , v chládku rolety , zaháňať smäd chladeným nápojom a prácou na klipe v ktorom som použil niektoré , náhodne vybrané nápoje vhodné na túto dobu , ktoré boli pridané na tejto stránke .
K tejto práci ma inšpiroval nedávno opäť , už asi piaty krát , videný film , v ktorom jedna , scenáristom vhodne zaradená scéna , kde obyčajný knihovník náhodne obleje super filmovú hviezdu džúsom , rozvinie príbeh do , v reálnom živote , neskutočného deja , ktorý končí hollywoodským Happy Endom .
Verte mi , chodím každé leto , s pohárom chladeného džúsu po uliciach mesta , mrkám s viečkami až ich mám zapálené , prepotenú modrú košeľu zo seba nevyzlečiem kým nezájde slnko - a nič . Do takej hviezdy , alebo aspoň poprsím podobnej osoby , som zatiaľ nenarazil .
Tak si predstavujem , ako by to skončilo , keby som na rohu našej kuchyne , tam kde začína WC , narazil do svojej manželky a oblial jej prsia pivom ! To by mi asi takú vrazila , hoci má všetkého z tej herečky v 3D rozmere len jednu tretinu , že by som skončil s hlavou v záchode a mohol by som tam mrkať zvodne ako ten herec a záver by bol prešovským Endom – zákazom držania TV ovládača aspoň na týždeň !
Akurát , že džús hodne zdražel a tak si večer s kamarátmi dôchodcami musím dávať o tri – štyri pivka menej ! Ale nevzdávam sa . Raz určite narazím.
Robte si domáce chladené nápoje - osviežia telo aj myseľ!

@zareaguj


Diskusia k téme

stefanm
Ako hudobný doprovod som pridal neskutočne krásnu skladbu ktorá v tomto filme zaznela . Určite viete o aký film sa jedná ale prečo ma v tej horúčave napadla práve tá scéna s džúsom to neviem ani ja .




hubata
Bez zmrznutej vody ani nevyjdem von. Kým sa mi roztopí, ruky mám ľadové a pritom si upíjam studenej vody (minerálky). Takže ja som aj v 40 st. horúčavách stále podchladená hehe.....
sovka62
Nuž áno, ten by som si pozrela aj ja zo päť razy, len keby som stíhala. Dnes deň blbec, pred chvíľou som sa zastavila a už si určite nepozriem nič, nevládzem. Ale pijem, pijem, teda vodu, džúsy, malinovky a pod. nemusím.
irenaw
@stefanm jediný problém vidím vo výbere nápoja. keby si ju vodou oblial, isto by sa v tomto teple potešila a možno by ti aj miss mokré tričko predviedla ;-)))
stefanm
@irenaw miss mokré tričko (ach jaj!!!) by sa zmenilo na "old" lady mokra zástera , ale hlavne nezabúdaj na zemskú príťažlivosť !!! :)