Chcela by som sa opýtať, či máte nejaký overený "zdroj" odkiaľ
sa dá objednať kokosový olej vo väčšom množstve - balení.
Ďakujem
Diskusie
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár včera 08:37
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 710 najnovší komentár dnes 06:53
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Smejkad: Polotovary 7 najnovší komentár 2. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 710 najnovší komentár dnes 06:53
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár včera 08:37
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Ocko: konfirmacia 26 najnovší komentár 13. novembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 477 najnovší komentár dnes 06:53
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár včera 08:37
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Pečené tekvicové nugetky VIDEO -
Parmezán pre vegánov? Áno, takto jednoducho si ho urobíte VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO
-
Fastfood za totality: Na toto sme pred revolúciou chodili do mliečnych barov a lahôdok. Starší si pamätajú, mladší neuveria -
Bez škrupinky: 13 receptov na orechové koláče. Tradičné, aj o akých ste ešte nepočuli -
12x chutná večera z minima surovín: Nemusíte mať napratanú chladničku, aby ste uvarili výborné jedlo! -
Pečie celé Slovensko: Na rade sú lokše, buchty a medovníky, babičkine dobroty, ktoré milujú celé generácie -
Niečo na nakopnutie: 11 receptov na kávové koláče, ideálne sladké povzbudenie -
Overená metóda z Ázie: Koľko vody pridať k ryži, aby nebola tvrdá ani rozvarená? Tento trik s prstom zaručene funguje -
Tajomné hurmikaki: Ako trpký plod premeniť na šťavnatú sladkú explóziu chuti
tu treba popozerať , píše sa tam o tom a stránka je z ktorej sa dá objednať shop.mercola.com/catalog/categoryinfo.aspx?filter=&s...
posielajú aj na slovensko
www.alibaba.com/products/F0/coconut_oil.html?relatedKey...
uf, 200kg je už trošku veľa asi :D
nakupujem ho v biobchode vo Zvolene. Teraz mám zo Saloosu, a ten nie je vôbec taký chutný..
používa sa všade tam-ako slnečnicový..??aj rovnakým spôsobom..??
Chuť, no, keď vymastíš plech, tak to nádherne vonia, ale necítiš ho v koláči, tak isto, ako keď ho pridáš do cesta, tak ho necítiš. Keď ale robím volské oko na teflónke, dám tam len trošilinku, zas to krásne vonia a trošku to tam aj cítiť, tak isto aj keď som ho použila na mäso. To som robila tak, že som si ho nechala rozpustiť, pretože kokosový olej je tuhý (pri 24°C sa roztápa), a poliala som ním mäsko v marinovacej nádobe. Riadne som ho ním omastila :) a potom hneď šup na rozpálenú panvičku :) super, je to naozaj kvalita. A všade ho stačí trošku.
inac mne osobne najviac je po chuti horcicovy aj ked ma ostru chut
Vyzerá to krásne :) a určite to aj tak chutí :)
www.biokamo.sk/Kokosovy-olej-kokos...
maju balenia v skle 340, 750 a 1,42L a kýbel 2,5L jeden z najlepších olejov ake som ochutnal...
Bio Kokosovy olej bez vone 2220ml / 28€ na varenie,pecenie..
Je to vlastne jediný olej ktorý sa naozaj hodí na použitie pri vysokých teplotách na vyprážanie, pečenie a fritovanie, tento olej na varenie, pečenie sa nespáli. Jedlá budú oveľa chutnejšie, nakoľko pri pečení sa nevytvárajú karcinogénne látky, ktoré prirodzené chute potláčajú. Vyprážané jedlá a hranolky budú úžasne chrumkavé a pritom zdravé.
Ani pri niekoľkonásobnom opakovanom použití sa nespáli.
mam este doma... dajte mi vediet .
, hlavne vyhodou ze su priamo dodavatelmi takze kvalita a cena je super