Boli ste tento rok alebo vlani na husacine v Slovenskom Grobe? Akú ste zažili kvalitu, servis a cenu?
@zareagujDiskusie
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 4 najnovší komentár 7. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 122 najnovší komentár včera 22:22
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 11 najnovší komentár 30. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 122 najnovší komentár včera 22:22
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 4 najnovší komentár 7. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 490 najnovší komentár 1. januára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 11 najnovší komentár 30. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 122 najnovší komentár včera 22:22
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 88 najnovší komentár 1. januára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 5 najnovší komentár 30. decembra 2024
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 4 najnovší komentár 7. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 4. januára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva VIDEO
- Čokoládové kolieska s karamelom a so soľou VIDEO
- Jednoduchý trik, ako expresne ozdobiť drobné pečivo VIDEO
- Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky VIDEO
- Rýchla cukrovinka na poslednú chvíľu? Skúste túto len z 3 surovín! VIDEO
- Salámový šalát na Silvestra VIDEO
- Mäso na tanieri: 12 najlepších nedeľných obedov minulého roka
- To naj z Varecha.sk: Toto sú najčítanejšie recepty roku 2024. Od polievky až po dezert, nájdete tu všetko
- TOP desiatka: Akú polievku uvariť na víkend? Odpoveď hľadajte v rebríčku najlepších polievok roku 2024
- Pečené aj nepečené: 11 receptov na vynikajúce koláče a zákusky z tortových oblátok
- Jozefína Zaukolcová: Ktorý dezert zo šou Pečie celé Slovensko porotkyni najviac ulahodil?
- Viedenské, plnené aj opité: 10x nedeľné rezne. Dnes budú špeciálne, posledné v tomto roku...
- Sladký upgrade: 11 nových dezertov z vianočného pečiva, ktoré už doma nikoho „netankuje“
(ja nemôžem, husacie hody v Grobe som absolvoval iba raz v živote, bolo to v roku 1987 a pamätám si iba to, že ma tam mama prvý raz nachytala s cigaretou...)
Skôr by zaujímalo, či môžem rozvinúť diskusiu na tému "Mama a ja v kuchyni" s tým, že keď vojde svokra, zmiznem a ona tiež. Potom ak sa táto situácia prihodí, číhame za rohom, či je vzduch čistý. Jak u debilov!
P.S. Pečených operencov, ktoré onehdá zachránili Rím, mi je ľúto. Howgh.
Spolu sumarum 70 EURY. Co chcete grobania prave to Vam pisem .Ruky sa mi trasu co som sekala hus vidno to na mojom pravopise.Pekac neviem kde mam dat,aby sa nerozbill ved dalsiu hus alebo kacicu budem robit tak najskor o pol roka.Drahy sekac neviem na co vyuzijem ale je z nehzdzavejucej ocele stal 19 €.
Tak teda iba 70 €
Inak tych poslednych 5 prispevkov sice neviem co maju spolocne z touto temou, ale ta restauracia bola naka moc draha :)
Ked som ju na stefana upiekla mala aspon 2 litre masti ale maso bolo dobre ale sme sa neprejedli boli sme na to 5ludi.Ja robim plku dovnutra zemlovu s pecienkou a k tomu cervenu kapustu.Lokse som si doniesla tiez z trhu ale neboli ako keby som ich sama robila.Pochutili sme si aj doma aj v Grobe.Medzi nami sme mali aj dobru kucharku a ta zahlasila ,ze ona to upecie lepsie.Aj jej to verim. A ja som sa dala pozvat k nej domov na bryndzove halusky,.Boli vyborne,.Je vyucena kucharka,
Treba vsak povedat, ze v tom podniku, kde sa mi paci, je ta husacina asi najdrahsia, lepsie povedane - je draha jak svina !!! Ale radsej si priplatim, nez by som mal usetrit par korun, a potom nadavat. Vsak tam zas clovek nechodi kazdy den, len cca raz-dvakrat do roka.
www.husacinauskripovych.sk/index.php?husacina=jedalny-listok...
Toto je to čo na SVK nikdy nepochopím, vypýtať si za 1 ks pečenú hus 51 € a EŠTE pýtať peniaze za chlieb. Ten chlieb tam má byť zdarma a v neobmedzenom množstve, takisto uhorky, feferónky.
Zdôrazňujem že nehodnotím cenu za hus, to je relatívne či je drahá alebo lacná, ide mi o ten chleba za 1,30 € v čom je pridaná hodnota?
2.pecienka je vabank.tie velke si nechavaju pre znamych,a tie mensie zamrazuju a tie cakaju pre hosti.
3.trvajte na spravnom nacasovani na konkretnu hodinu,aby bola cerstvo upecena,inac straca na kvalite a HLAVNE VYSYCHá.
je totiz bezna prax ju upiect dopredu a potom pocujete cinkanie mikrovlniek.dobre je im povedat ze ste od fachu a zistíte ci je cerstva.
4.ked nechcete riskovat,lebo je to 30:70 vo vas neprospech,upecte si ju doma.
varecha.pravda.sk/recepty/pecena-hus/55551-recept.html...