Boli ste tento rok alebo vlani na husacine v Slovenskom Grobe? Akú ste zažili kvalitu, servis a cenu?
@zareagujDiskusie
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 0 zatiaľ bez komentárov
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 10 najnovší komentár dnes 06:08
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 178 najnovší komentár včera 15:46
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 10 najnovší komentár dnes 06:08
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 178 najnovší komentár včera 15:46
- Mamka4: Kuchynské váhy 7 najnovší komentár 21. novembra 2024
- Helca103: lenivá štítna žľaza 43 najnovší komentár 19. novembra 2024
- Elalea: Jazvečia masť 29 najnovší komentár 10. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 125 najnovší komentár včera 15:46
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 10 najnovší komentár dnes 06:08
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Nadýchané pivné cestíčko na vyprážanie rezňov, rýb, zeleniny aj húb VIDEO
- Pistáciová baklava rýchlo a jednoducho VIDEO
- Boli aj budú: 12 nesmrteľných retro zákuskov ako z cukrárne za minulého režimu
- TOP rebríčky: Najlepšie októbrové recepty, to je prehliadka koláčov. A tento vyhral na celej čiare
- Pečenie pre každého: 10 koláčov z kyslej smotany. Jednoduché rýchlovky z hrnčeka, aj kráľovské pre hostí
- Chutné spomienky: Lahôdky z bufetov a stánkov spred Nežnej revolúcie. Na tieto sme chodili pravidelne!
- Sacherka 8x inak: Upečte si slávny čokoládový dezert ako bábovku, muffiny, minitortičky alebo rezy
- Zahrajte sa na Pečie celé Slovensko: České koláče, pražské gule, slané torty. Upečte si ich aj vy, máme recepty, s ktorými všetko vyjde
- Lákavá ponuka: Starodávny, z jednej misy aj ako trdelník na plechu. 11x orechový koláč na víkend
(ja nemôžem, husacie hody v Grobe som absolvoval iba raz v živote, bolo to v roku 1987 a pamätám si iba to, že ma tam mama prvý raz nachytala s cigaretou...)
Skôr by zaujímalo, či môžem rozvinúť diskusiu na tému "Mama a ja v kuchyni" s tým, že keď vojde svokra, zmiznem a ona tiež. Potom ak sa táto situácia prihodí, číhame za rohom, či je vzduch čistý. Jak u debilov!
P.S. Pečených operencov, ktoré onehdá zachránili Rím, mi je ľúto. Howgh.
Spolu sumarum 70 EURY. Co chcete grobania prave to Vam pisem .Ruky sa mi trasu co som sekala hus vidno to na mojom pravopise.Pekac neviem kde mam dat,aby sa nerozbill ved dalsiu hus alebo kacicu budem robit tak najskor o pol roka.Drahy sekac neviem na co vyuzijem ale je z nehzdzavejucej ocele stal 19 €.
Tak teda iba 70 €
Inak tych poslednych 5 prispevkov sice neviem co maju spolocne z touto temou, ale ta restauracia bola naka moc draha :)
Ked som ju na stefana upiekla mala aspon 2 litre masti ale maso bolo dobre ale sme sa neprejedli boli sme na to 5ludi.Ja robim plku dovnutra zemlovu s pecienkou a k tomu cervenu kapustu.Lokse som si doniesla tiez z trhu ale neboli ako keby som ich sama robila.Pochutili sme si aj doma aj v Grobe.Medzi nami sme mali aj dobru kucharku a ta zahlasila ,ze ona to upecie lepsie.Aj jej to verim. A ja som sa dala pozvat k nej domov na bryndzove halusky,.Boli vyborne,.Je vyucena kucharka,
Treba vsak povedat, ze v tom podniku, kde sa mi paci, je ta husacina asi najdrahsia, lepsie povedane - je draha jak svina !!! Ale radsej si priplatim, nez by som mal usetrit par korun, a potom nadavat. Vsak tam zas clovek nechodi kazdy den, len cca raz-dvakrat do roka.
www.husacinauskripovych.sk/index.php?husacina=jedalny-listok...
Toto je to čo na SVK nikdy nepochopím, vypýtať si za 1 ks pečenú hus 51 € a EŠTE pýtať peniaze za chlieb. Ten chlieb tam má byť zdarma a v neobmedzenom množstve, takisto uhorky, feferónky.
Zdôrazňujem že nehodnotím cenu za hus, to je relatívne či je drahá alebo lacná, ide mi o ten chleba za 1,30 € v čom je pridaná hodnota?
2.pecienka je vabank.tie velke si nechavaju pre znamych,a tie mensie zamrazuju a tie cakaju pre hosti.
3.trvajte na spravnom nacasovani na konkretnu hodinu,aby bola cerstvo upecena,inac straca na kvalite a HLAVNE VYSYCHá.
je totiz bezna prax ju upiect dopredu a potom pocujete cinkanie mikrovlniek.dobre je im povedat ze ste od fachu a zistíte ci je cerstva.
4.ked nechcete riskovat,lebo je to 30:70 vo vas neprospech,upecte si ju doma.
varecha.pravda.sk/recepty/pecena-hus/55551-recept.html...