Zlatá rybka

Autor receptu: diabambulka

:-)

4
porcie
30 minút
na 200 °C

Postup

  1. Do misky dáme olej, prelisovaný cesnak a petržlenovú vňať. Všetko zmiešame. Zemiaky očistíme, nakrájame na tenké plátky, osolíme a pridáme mletú rascu. Polovicu zemiakov poukladáme do vymastenej zapekacej misy.Pokvapkáme polovicou cesnakovo-olejovej zmesi. Rybie filety umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čierným korením a mletou rascou. Poukladáme na zemiaky. Prikryjeme zvyšnými zemiakmi, prelejeme zvyšnou cesnakovo-olejovou zmesou, osolíme a posypeme mletou rascou. Dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme 30 minút pri teplote 200°C. Po dvadsiatich minútach pečenia zemiaky posypeme strúhaným syrom a zapečieme.
  2. Dobrú chuť :-)