Žemľovka s hubami (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Môžme použiť akékoľvek čerstvé huby.

4
porcie
30 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Očistené a nakrajané huby som si predvarila,použila som hlivu.
  2. Rožky som nakrájala a zaliala mliekom.Trocha som premiešala,aby nasiakli mliekom.Postali 10 min.
  3. Medzi tým so si nadrobno nakrájala cibuľu a spenila na oleji , pridala huby a asi 10 min.podusila.
  4. Potom som pridala k rožkom,pridala som vajcia , pretlačený cesnák a premiešala .
  5. Osolila,okorenila a pridala na drobno pokrájanu petržlenovú vňať.
  6. Misu si treba vymastiť a vysypať struhánkou.Vložím do vyhriatej rúry a zapečiem.
  7. Po upečení ešte postrúhať syrom.
  8. Môže sa podávať za tepla,ale aj za studena veľmi dobré chutí.K tomu nejaký dobrý zeleninový šalát.Mali sme ľadový šalátik s medovkou. Dobrú chuť.