Zeleninový šalát s grilovaným hovädzím mäsom

Autor receptu: redakcia

4
porcie
10 minút
príprava
19 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Očistený šalát natrháme do misy, z mrkvy pomocou škrabky na zeleninu urobíme hobliny. Do druhej misky dáme olivový olej, horčicu, citrónovú šťavu, soľ a korenie a vymiešame do hustej konzistencie.
  2. Plátok hovädzieho mäsa osolíme, okoreníme a opečieme na panvici z oboch strán 4–5 minút. Necháme chvíľu odležať a nakrájame na rezančeky.
  3. Šalát premiešame s dresingom, ktorý pripravíme zmiešaním oleja, citrónovej šťavy, horčice, soli a korenia. Navrch položíme plátky mäsa. Môžeme pridať krutóny alebo nakrájanú bagetku.