Varená zelenina
Zelenina s kokosovým mliekom (fotorecept)
Autor receptu: tejaja
Kokosové mlieko nepoužívam často, skôr výnimočne, ale jedlo s ním pripravené nie je na zahodenie. Príjemne obohatí jedálniček.
3 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu.
- Pridáme karí, kurkumu, čierne korenie a soľ a za stáleho miešania 1 minútu restujeme.
- Pridáme na kocky nakrájanú tekvicu a orestujeme.
- Zalejeme kokosovým mliekom.
- Pridáme na kocky nakrájané tofu a paradajky a na menšie kúsky nakrájaný karfiol. Premiešame.
- Povaríme cca 10 minút. Nakoniec dochutíme prelisovaným cesnakom.
Podávame s cestovinami, kuskusom alebo ryžou.