Vyprážaný haring (Fried Pickled Herring)

Autor receptu: babav

Marinovany haring je moja oblubena ryba . Recept som nasla medzi velkonocnymi specialitami, zaujal ma nezvycajnostou a jednoduchostou. Vyborne predjedlo,alebo lahka vecera.

6
porcií
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pouzila som:
  2. Haringy zcedime z nalevu ,vajicka okorenime ,priezle nasypeme na tanier,olej nalejeme do mensej panvice .
  3. Jednotlive kusky haringa ponorime do vajcoveho kupela a obalime v struhanke .
  4. Prudko oprazime v horucom oleji a vyberieme na papierovu servitku .
  5. Na salat potrebujeme:
  6. Cibulu ,uhorku a rajciny nasekame na drobno:
  7. Balzamikovy ocot pomiesame s EVOO a podla chuti zriedime s vodou ,ak je chut prilis intenzivna.Mozeme ho prichutit aj cl cukru.
  8. Servujeme: