Vyprážaný haring (Fried Pickled Herring)
Autor receptu: babav
Marinovany haring je moja oblubena ryba .
Recept som nasla medzi velkonocnymi specialitami,
zaujal ma nezvycajnostou a jednoduchostou.
Vyborne predjedlo,alebo lahka vecera.
6 porcií |
30 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Pouzila som:
- Haringy zcedime z nalevu ,vajicka okorenime ,priezle nasypeme na tanier,olej nalejeme do mensej panvice .
- Jednotlive kusky haringa ponorime do vajcoveho kupela a obalime v struhanke .
- Prudko oprazime v horucom oleji a vyberieme na papierovu servitku .
- Na salat potrebujeme:
- Cibulu ,uhorku a rajciny nasekame na drobno:
- Balzamikovy ocot pomiesame s EVOO a podla chuti zriedime s vodou ,ak je chut prilis intenzivna.Mozeme ho prichutit aj cl cukru.
- Servujeme: