Vajcia s paradajkovou omáčkou (fotorecept)
	        Autor receptu: strigus
	         
	        
	        Recept, ktorý moja láska ľúbi, mám od svokry.
| 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Vajíčka uvaríme natvrdo, ošúpeme, rozpolíme a vyberieme žĺtky.
 - ..žĺtky vymiešame s maslom, horčicou, kečupom, chrenom a ochutíme (soľ, korenie), prípadne iné podľa chuti..
 - ..medzitým dáme variť zemiaky..
 - žĺtkovou zmesou naplníme uvarené bielky vajec a polovičky zlepíme..
 - naplnené vajíčka obalíme v trojobale a smažíme v oleji
 - spravíme si rajčinovú omáčku: cibuľkový základ na oleji, až zosklovatie, zasypeme múkou, trocha popražíme a pridáme rajčinová pretlak (mala som 500 g v krabičke) a ochutíme - cukor, soľ, korenie, prípadne ak to preženieme s múkou, tak zriedime s vodou. Necháme prevrieť a odstavíme.
 - Uvarené zemiaky roztlačíme, vyšľaháme a maslom a smotanou, naservírujeme s omáčkou a vajíčkami a papáme :) Dobrú chuť!