Tuniak so zeleninou
	        Autor receptu: podravka
	         
	        
	        Komerčný recept<br />Šťavnatý a marinovaný tuniak pripravený na rozmanitej dusenej zelenine je ľahké jedlo, ktoré oslní nie len vás, ale 
aj vašich hostí.
Postup
- Vegetu zmiešame s citrónovou šťavou, cesnakom nakrájaným na plátky, čiernym korením, olivovým olejom a s kaparami. Filety z tuniaka zalejeme marinádou a necháme marinovať približne 30 minút.
 - Tuniaka vyberieme z marinády a opečieme na panvici z oboch strán tak, aby stred ostal krásne ružový. Tuniaka vyberieme, do panvice nalejeme marinádu, krátko ju opečieme a nalejeme ju znovu na tuniaka.
 - Mrkvu nakrájame na plátky a dáme ju variť spolu s bôbom a zelenými strukmi. Varíme približne 10 minút v osolenej vode a potom ju scedíme.
 - Na zohriaty olivový olej si dáme na plátky nakrájanú cuketu a krátko opečieme. Pridáme pretlačený cesnak, vegetu - Stredomorie a uvarenú zeleninu. Všetko spolu krátko opečieme a podľa chuti okoreníme.