Dusená treska

Treska na fenikli a fazuli (fotorecept)

Autor receptu: jeery

Všeobecne by sme mali jesť viac ryby. Tento recept vám ukáže, že sa dá uvariť niečo originálne, chutné a predovšetkým rýchlo.

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na oleji speníme na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak (3 minúty).
  2. Pridáme nakrájaný fenikel a dusíme pod pokrievkou asi 10 minút.
  3. Do feniklu dáme pokrájané olúpané paradajky, scedenú fazuľu a opečenú klobásu (klobásu môžme vynechať). Dochutíme a dusíme asi 5 minút.
  4. Na dusenú zeleninu pokladieme rybu a dusíme 10-15 minút pod pokrievkou kým sa ryba neurobí.
  5. Podávame samostatne alebo s pečivom.