« Naspäť na tento recept

Treska na fenikli a fazuli (fotorecept) verzia na vytlačenie

Všeobecne by sme mali jesť viac ryby. Tento recept vám ukáže, že sa dá uvariť niečo originálne, chutné a predovšetkým rýchlo.

Autor receptu: jeery

Postup receptu

Na oleji speníme na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak (3 minúty).
Treska na fenikli a fazuli (fotorecept) - obrázok 1

Pridáme nakrájaný fenikel a dusíme pod pokrievkou asi 10 minút.
Treska na fenikli a fazuli (fotorecept) - obrázok 2

Do feniklu dáme pokrájané olúpané paradajky, scedenú fazuľu a opečenú klobásu (klobásu môžme vynechať). Dochutíme a dusíme asi 5 minút.
Treska na fenikli a fazuli (fotorecept) - obrázok 3

Na dusenú zeleninu pokladieme rybu a dusíme 10-15 minút pod pokrievkou kým sa ryba neurobí.
Treska na fenikli a fazuli (fotorecept) - obrázok 4

Podávame samostatne alebo s pečivom.
Treska na fenikli a fazuli (fotorecept) - obrázok 5

Suroviny




4
porcie
20
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist