Dusená treska
Treska na fenikli a fazuli (fotorecept)
Autor receptu: jeery
Všeobecne by sme mali jesť viac ryby. Tento recept vám ukáže, že sa dá uvariť niečo
originálne, chutné a predovšetkým rýchlo.
4 porcie |
20 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Na oleji speníme na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak (3 minúty).
- Pridáme nakrájaný fenikel a dusíme pod pokrievkou asi 10 minút.
- Do feniklu dáme pokrájané olúpané paradajky, scedenú fazuľu a opečenú klobásu (klobásu môžme vynechať). Dochutíme a dusíme asi 5 minút.
- Na dusenú zeleninu pokladieme rybu a dusíme 10-15 minút pod pokrievkou kým sa ryba neurobí.
- Podávame samostatne alebo s pečivom.