« Naspäť na tento recept

Teľacia roláda s mangoldom a pancettou na hubovej omáčke verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia

Postup receptu

Mäso rozrežeme na veľký plát, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Na mäso poukladáme plátky pancetty.

Mangold orestujeme na lyžici oleja a lyžici masla s nasekaným cesnakom. Navrstvíme na mäso, posypeme strúhaným parmezánom a zavinieme. Dáme na vymastený plech a potrieme nadrobno nasekanými bylinkami. Podlejeme vývarom a zakryjeme. Pečieme pri 180 °C asi 60 minút. Potom odokryjeme a dopekáme asi 10 minút.

Omáčka: Na oleji osmažíme šalotku nakrájanú na kocky, pridáme huby, podusíme, zalejeme vínom, zalejeme 200 ml výpeku, osolíme, okoreníme a zredukujeme na polovicu. K jedlu môžeme podávať široké rezance.

Suroviny




4
porcie
20
minút
príprava
70
minút
na 180 °C




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist