Taliansky dresing

Autor receptu: kecemis

Mozno sa niekomu zide. Ja ho pouzivam casto a najlepsi je, ked postoji jeden den.

30
porcií
5 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravil som si suroviny. Rozpis je na jeden pohar 250 ml. Ja ho robievam z dvojnasobnej davky. V chladnicke mi vydrzi aj mesiac. Nie ze by sa pokazil, ale sa minie, tak ako teraz. A kedze som ho potreboval k dalsiemu receptu, tak ho tu pridavam. Snad sa niekomu bude hodit.
  2. Postupne som pridaval vsetky ingrediencie a miesal spolu. Nakoniec som pridal oregano a parmezan. Musi sa dobre pomiesat, alebo velmi dobre nejaky cas potrepat. Ak nemate cerstve oregano, da sa pouzit susene v polovicnej davke, t.j. 1/2 - 1 kl, podla chute.. Najlepsie je nechat postat do druheho dna v chladnicke pred pouzitim.