Sušené stehno
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Stehno umyjeme a osušíme. Cesnak nasekáme najemno, bobkové listy rozdrobíme, rozmarín nakrájame a všetko zmiešame so soľou a mletým čiernym korením. Pripravenou koreninovou zmesou potrieme stehno, uložíme ho do hlbokej nádoby a necháme 20 – 25 dní odležať. 
 - Ak je stehno hrubšie, zavesíme ho na 2 – 3 dni, aby z neho vytiekla voda. Potom ho uložíme medzi dve dosky a lisujeme, aby v ňom ostalo čo najmenej vody. 
 - Stehno opäť potrieme koreninami. Soľ, mleté čierne korenie a cesnak vtlačíme hlboko do mäsa a vyčnievajúcu  kosť dobre potrieme cesnakom. Okorenené stehno zavesíme na suché vzdušné miesto a necháme schnúť. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |