« Naspäť na tento recept

Steak z tuniaka v sezame na hubovom šaláte verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia


Postup receptu

Tuniaka rozkrájame na porcie, namarinujeme horčicou a koriandrom, ochutíme soľou a korením. Obalíme v sezame a pritlačíme tak, aby sezam neopadal.

Opatrne položíme rybu na rozohriaty gril s troškou oleja. Jemne a zľahka opekáme tak, aby sezam neopadal ani sa nepripálil – z každej strany asi minútu.

Cibuľu nakrájame na kocky a orestujeme na olivovom oleji spolu s kuriatkami. Potom pridáme citrónovú šťavu, troška cukru a dochutíme soľou a korením. Necháme vychladnúť a pridáme rukolu, paradajky nakrájané na kocky a kúsky pomaranča. Všetko spolu premiešame a pridáme hotového tuniaka.

Suroviny




4
porcie
30
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist