Špeciálny segedínsky guľáš podľa mojej hlavy z mleteho mäska bravčového (fotorecept)

Autor receptu: pacun110

..oňahdy som našiel v mrazáku pol kila mletého mäska z prasiatka a ako som tak naň kukal a kukal,tak ma napadla táto diabolská myšlienka :

Postup

  1. ...toto sú suroviny na môj segedínsky guľášik z nájdeného mletého,v mrazničke,mäsa...
  2. ...do mletého mäsa primiešam papriku,korenie a soľ a nechám postáť,nech sa chute premiešajú a spoja...
  3. ...kyslú kapustu popražím na cibuľke a po dodaní papriky a šampiňónov,podlejem a dusím...a dusím...
  4. ...takto to vyzerá v 2/3 dusenia a podlievania...
  5. ...z mäska urobím takéto guľôčky...lyžička je kávová..!
  6. ...a tie prudko opražím na oleji...nič tam nepridávam-ani múku,ani brézle-len čisté mäsko...
  7. ...opražené presúvam do podusenej kapusty...
  8. ...kratučko(10 - 15 minút) spolu podusím a prilejem kyslú smotanu,zľahka rozriedenú vodou a zahustenú polohrubou múkou...
  9. ...a takto to vyzerá,keď je to hotové...môže sa podávať z knédlikom,vareným krumplíkom,alebo chlebíkom.........no a otázka-ktoré suroviny spomenuté v texte nie sú odfotené na prvej fotke-hááá?