Špargľový farm sandwich
	        Autor receptu: elixir
	         
	        
	        Jedlo mi chuťou trošku pripomína club sandwich, lenže ním nie je, vymyslela som mu teda meno farm sandwich. Je sýte, aj také občas treba. :) Malý tip na rýchlu večeru, vôbec žiadna kulinárska veda.
| 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Pripravíme si zeleninu, umyjeme, ošúpeme. Špargľu prekrojíme pozdĺžne na polovice. Šampiňóny nakrájame na plátky. Paradajky na drobné kúsky. Pór nakrájame na kolieska. Pažítku na menšie časti.
 - Špargľu dáme variť v osolenej vode s 1 PL masla a štipkou cukru len na 5 minút. Uvarenú ešte priečne prekrojíme na polovice.
 - Pór a šampiňóny si opražíme na masle. Šunku si takisto opražíme na masle.
 - Vajcia rozmiešame so soľou, čiernym korením a muškátovým orieškom. Vylejeme na rozohriatu panvicu, kde sme si pražili šunku a necháme zatuhnúť do omelety. Potom ju rozdelíme na štyri časti.
 - Keď máme všetko hotové, vrstvíme- krajec pečiva, časť omelety, časti špargle, zmes šampiňónov a póru, ďalší krajec, časť omelety, časti špargle, kúsky paradajok, na vrch príde šunka a pokrájaná pažítka.
Dobrú chuť. :)