Špargľový farm sandwich

Autor receptu: elixir

Jedlo mi chuťou trošku pripomína club sandwich, lenže ním nie je, vymyslela som mu teda meno farm sandwich. Je sýte, aj také občas treba. :) Malý tip na rýchlu večeru, vôbec žiadna kulinárska veda.

2
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si zeleninu, umyjeme, ošúpeme. Špargľu prekrojíme pozdĺžne na polovice. Šampiňóny nakrájame na plátky. Paradajky na drobné kúsky. Pór nakrájame na kolieska. Pažítku na menšie časti.
  2. Špargľu dáme variť v osolenej vode s 1 PL masla a štipkou cukru len na 5 minút. Uvarenú ešte priečne prekrojíme na polovice.
  3. Pór a šampiňóny si opražíme na masle. Šunku si takisto opražíme na masle.
  4. Vajcia rozmiešame so soľou, čiernym korením a muškátovým orieškom. Vylejeme na rozohriatu panvicu, kde sme si pražili šunku a necháme zatuhnúť do omelety. Potom ju rozdelíme na štyri časti.
  5. Keď máme všetko hotové, vrstvíme- krajec pečiva, časť omelety, časti špargle, zmes šampiňónov a póru, ďalší krajec, časť omelety, časti špargle, kúsky paradajok, na vrch príde šunka a pokrájaná pažítka.
    Dobrú chuť. :)