Španielsky vtáčik z mletého mäsa (fotorecept)

Autor receptu: gordonko

.... vraj sa to dá. Tak prečo to neskúsiť?

45-60 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Postup

  1. potrebné suroviny
  2. mleté mäso premiešame zo solou , vajíčkom a čierným korenim ..... keby bolo riedké dohustíme trochu strúhankou
  3. mäso si ,,uplácame medzi dvomi igelitovými sáčky
  4. na ,,placku,, mäsa natrieme horčicu , pridáme slaninu štvrťku vajíčka na tvrdo ...
  5. pridáme dietnú salámu a uhorku
  6. za pomoci sáčku mäso uzavrieme - vytlačiť vzduch
  7. takto si pripravíme aj ostatné
  8. na rozpálenom oleji osmahneme zo všetkých strán a vyberieme von
  9. na vípeku si osmahneme nadrobno pokrájanú cibulu pridáme šampiňony , nasekaný zbytok vajec uvarených na tvrdo a uhorku
  10. podlejeme vývarom z bujónových kostek
  11. vrátime mäso nazpäť a povarýme 30 - 40 minut
  12. ja som si to dal z ryžou ... DOBRÚ CHUŤ