Španielsky vtáčik z mletého mäsa (fotorecept)
Autor receptu: gordonko
.... vraj sa to dá. Tak prečo to neskúsiť?
45-60 minút príprava |
50 minút tepelná úprava |
Postup
- potrebné suroviny
- mleté mäso premiešame zo solou , vajíčkom a čierným korenim ..... keby bolo riedké dohustíme trochu strúhankou
- mäso si ,,uplácame medzi dvomi igelitovými sáčky
- na ,,placku,, mäsa natrieme horčicu , pridáme slaninu štvrťku vajíčka na tvrdo ...
- pridáme dietnú salámu a uhorku
- za pomoci sáčku mäso uzavrieme - vytlačiť vzduch
- takto si pripravíme aj ostatné
- na rozpálenom oleji osmahneme zo všetkých strán a vyberieme von
- na vípeku si osmahneme nadrobno pokrájanú cibulu pridáme šampiňony , nasekaný zbytok vajec uvarených na tvrdo a uhorku
- podlejeme vývarom z bujónových kostek
- vrátime mäso nazpäť a povarýme 30 - 40 minut
- ja som si to dal z ryžou ... DOBRÚ CHUŤ