Jedlo na doma – PRETO Radoma

Špaldové cestoviny s lososom atlantickým PRETO Radoma

Autor receptu: pretoradoma

25 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Na oleji opražíme nakrájaný pór, pridáme na kocky nakrájaného lososa, ochutíme soľou, korením a prelisovaným cesnakom a 2-3 minútky restujeme.
  2. Keď je losos "zatiahnutý", pridáme na kúsky nakrájaný ananás a zalejeme smotanou. Miešame, kým smotana redukovaním nezhustne.
  3. Dochutíme lyžičkou medu a vmiešame cestoviny, ktoré sme si medzitým uvarili al dente - pri špaldových je to cca 7 minút. Jedlo na tanieri môžeme dozdobiť hráškovými klíčkami a máme hotovo. Dobrú chuť :)
  4. Za prípravu receptu ďakujeme Michaele Bezákovej @mamourovnotrojmo.